€ 2,50 Korting

Musical Zaantheater Zaandam 25 jan - 29 jan
Sluit venster x

HAIR

In het Zaantheater ziet u de tintelfrisse nieuwe versie van de beroemde musical ‘Hair’ uit 1967. William Spaaij, Anouk Maas, Tommie Christiaan en ander jong talent geven vorm aan de jonge George, zijn activistische vriendin Sheila en hun onafscheidelijke vriendengroep. Ze verafschuwen de heersende moraal en strijden voor vrede, liefde en vrijheid, voor een wereld zonder regels en taboes. Maar de smerige oorlog hijgt ze in de nek.

Legendarische hits zoals ‘Aquarius’, ‘I Got Life’ en ‘Let The Sunshine In’ hebben niets aan zeggingskracht verloren, maar deze nieuwe productie wordt allesbehalve een nostalgische trip naar de tijd van flowerpower. Met z’n energie en drang naar liefde en vrijheid is ‘Hair’ de perfecte musical voor nu, als tegenwicht voor onze wereld vol cynisme en onverdraagzaamheid.

Met de BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u € 2,50 korting op 1e en 2e rang kaarten vanaf € 41,- incl. € 3,50 voor garderobe en pauzedrankje. Gebruik in het bestelproces de kortingscode 'BGLVIP'. Vergeet niet uw VIP-KAART mee te nemen naar de voorstelling.

Praktische informatie

Locatie: Zaantheater
Adres: Nicolaasstraat 3, Zaandam
Wanneer: 25 januari 2017
Tot en met: 29 januari 2017
Telefoonnummer: 0900 - 3344 553
Website: www.zaantheater.nl

Andere activiteiten op dezelfde locatie

De Partizanen - Welkom in Partizanië
Cabaret, Zaandam

Show vol hilarische sketches en kurkdroge humor, in Zaandam.

Lees meer »
Nabil - Tijdmachine
Cabaret, Zaandam

Cabaretier Nabil duikt terug in de nostalgische jaren '90. In Zaandam.

Lees meer »
Ne Me Quitte Pas
Dans, Zaandam

In deze prachtige dansvoorstelling wordt de verloren liefde verbeeld. In Zaandam.

Lees meer »

Mogelijk ook interessant voor u?

© 2017 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust