€ 2,50 Korting

Muziek Zaantheater Zaandam 23 feb
Sluit venster x

Theater van het Sentiment

Het legendarische KRO-NCRV radioprogramma 'Theater van het Sentiment' bestaat 20 jaar en dat moet gevierd worden! Met een avondvullende muzikale en culturele tijdreis door de jaren vijftig, zestig, zeventig en een beetje tachtig. Lead-vocalist is de fantastische zanger David Dam, bekend van The Voice of Holland. Presentator Marc Stakenburg neemt u mee terug in de tijd met beeldfragmenten, humor, televisie en verhalen. Een groots feelgood-feest en een ‘trip down memory lane’.

Op 6 januari 1997 klonk het radioprogramma 'Theater van het Sentiment' voor het eerst door de ether. Het thema is altijd de datum van de uitzenddag, maar dan in het verleden, de zogenoemde kroondag die meestal ergens tussen de jaren zestig en de jaren tachtig lag. Er is muziek uit die tijd, er zijn gesprekken met mensen die op die bewuste dag het nieuws haalden en er worden herinneringen opgehaald. Ervaar het populaire radioprogramma nu in het Zaantheater!

Met de BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u € 2,50 korting op 1e en 2e rang kaarten vanaf € 23,50, incl. € 3,50 voor garderobe en pauzedrankje. Gebruik in het bestelproces de kortingscode 'BGLVIP'. Vergeet niet uw VIP-KAART mee te nemen.

Beeld: Sven Duijff

Praktische informatie

Locatie: Zaantheater
Adres: Nicolaasstraat 3, Zaandam
Wanneer: 23 februari 2017
Telefoonnummer: 0900 - 3344 553
Website: www.zaantheater.nl

Andere activiteiten op dezelfde locatie

Carel Kraayenhof en Juan Pablo Dobal
Muziek, Zaandam

Nederlandse topbandoneonist en Argentijnse meesterpianist spelen in Zaandam.

Lees meer »
De Grote Plons! (2+)
Familie, Zaandam

Avontuurlijke familiemusical, naar de Nickolodeon serie. In Zaandam.

Lees meer »
Vrijdag vs. Sandifort
Cabaret, Zaandam

Imitatietalenten Martine Sandifort en Remko Vrijdag zijn ongenadig grappig. In Zaandam.

Lees meer »

Mogelijk ook interessant voor u?

© 2017 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust