Tips van Chantal

5 culturele tips van Chantal Janzen

20 maart 2018 - Chantal Janzen speelde de sterren van de hemel in tal van musicals, presenteert diverse dansprogramma’s en was te zien in meerdere films. Ondanks haar naderende zwangerschapsverlof wist ze toch nog tijd te vinden om in een flits-interview vijf culturele tips te geven. Geen tijd om na te denken, meteen kiezen! Als je mag kiezen, ga je dan naar…

Een musical of het theater?

“Ik wil heel graag de nieuwe show van Marc Marie Huybrechts zien en de nieuwe show van Alex Klaasen genaamd Showponies, dus dan kies ik nu voor het theater!”
Wil je zelf met korting naar cabaret of een musical in het theater? Dat kan! De VIP-KAART geeft korting op Disney’s The Lion King en Annie M.G. Schmidt, maar ook op De Alex Klaasen Revue – Showponies”, en shows van bijvoorbeeld Lebbis en Tineke Schouten.

Cabaret of een comedy in de bioscoop?

“Dan kies ik nu voor de film. Een echte klassieker is Love Actually, misschien een beetje een cliché maar het blijft toch een van mijn favorieten.” Naast korting op cabaret, krijg je met jouw VIP-KAART ook korting op film. Met kortingen bij Pathé, Kinepolis/Wolff en Vue is er altijd wel een bioscoop in de buurt die je met korting kunt bezoeken.

Een museum of de dierentuin?

“Ik zou naar een dierentuin gaan. En dan zijn de Lemuren altijd één van de leukste dieren.” Zelf Lemuren (maki’s) zien? Met de VIP-KAART krijgt u korting bij meerdere dierentuinen en bij 50 Nederlandse musea kun je zelfs gratis naar binnen!

Uitkijktoren zoals Euromast en A’dam LOOKOUT of Madame Tussauds?

“De A’DAM Toren is erg goed gelukt en heeft een mooi interieur, maar ik zou er niet durven te schommelen. En tokkelen op de Euromast al helemaal niet!” Durf jij wel te schommelen? Of tokkelen van een hoge toren? Of geniet je liever met beide benen op de vloer van het uitzicht? Met de VIP-KAART krijg je korting op bijzondere attracties zoals de Euromast, A’dam LOOKOUT en Madame Tussauds.

Klassieke muziek of een Tribute band?

“Moeilijke keuze. Ik luister bijvoorbeeld wel eens Bach! En dan vooral De Goldberg Variaties door Glenn Gould. Tribute bands… Michael Jackson en Whitney Houston zijn in mijn ogen ‘uber-iconen’. Gelukkig worden ze vaak geëerd en gecoverd. Al gebeurt het voor Michael vaker dan voor Whitney heb ik het idee.”

De BankGiro Loterij VIP-KAART geeft op een uitgebreide selectie concerten korting. Van bijna gratis naar het Concertgebouw tot korting op concerten van Nederpop All Stars en tribute bands van bijvoorbeeld The Doors, David Bowie en The Eagles.

Uw VIP-KAART

  • Gratis naar ruim 100 Nederlandse topmusea
  • Ontvang tot 50% korting op de leukste dagjes en avondjes uit
  • Kans op exclusieve evenementen en arrangementen