Herfst in het Zuiderzee Museum

Tips voor de leukste uitjes tijdens de herfstvakantie

15 oktober 2018 - Blaadjes dwarrelen van de bomen. Dat kan maar één ding betekenen: de herfstdagen zijn begonnen! Haal de jassen maar uit de kast want dankzij de BankGiro Loterij hoeft u zich, ook tijdens de herfstvakantie, niet binnen te vervelen. Wij selecteerden de leukste uitjes voor u.

1. Meeslepende mysteries in het Maritiem Museum

1 gratis ticket per VIP-KAART - Meer informatie

De allerkleinsten speuren samen met Professor Plons naar zeldzame dieren verstopt tussen smokkelwaar in de Rotterdamse Haven. Of ontdekken de geheimen achter goocheltrucs tijdens een workshop goochelen. Oudere kids (14+) spelen zelf de hoofdrol in een spannende expositie over drugssmokkel in de haven.

2. NIEUW in ons aanbod: Kasteel de Haar

1 gratis ticket per VIP-KAART - Meer informatie

Vroeger was dit historische kasteel alleen toegankelijk voor echte VIP's. Maar tegenwoordig kan iedereen dit prachtige kasteel bezoeken én op vertoon van uw VIP-KAART helemaal gratis! U waant zich in een sprookjesachtige wereld en bezoekt de tuinen van dit prachtige kasteel.

3. OudHollandse kermis in Enkhuizen

1 gratis ticket per VIP-KAART - Meer informatie

Nostalgie in het Zuiderzee Museum! Tijdens de herfstvakantie staat museum vol met kermisattracties uit de jaren 20. Nog niet genoeg gehad van een dag zweven in de zweefmolen en rondjes draaien in de carrousel? Op zaterdag 27 oktober kunt het museum ook in de avond bezoeken. Ook naar het Zuiderzee Museum reist u met onze speciale NS-actie.

4. Ontmoet de cast van SpangaS in Beeld & Geluid

1 gratis ticket per VIP-KAART - Meer informatie

Televisieserie SpangaS is al twaalf seizoenen en bijna tweeduizend afleveringen rijk. Meer dan genoeg redenen voor een feestje! In Beeld & Geluid in Hilversum ontmoet u de cast, knutselt u attributen voor het dertiende seizoen of neemt u deel aan nog veel meer feestelijke activiteiten.

5. Chuggington doe-dagen in Utrecht

2 personen gratis per VIP-KAART - Meer informatie

Voor de allerkleinsten heeft het Spoorwegmuseum een heel leuk programma! Er kan gespeeld worden met treintje Chugginton, doe mee met de knutselworkshops en dans op liedjes van Telekids Musical! En naar het Spoorwegmuseum reist ook nog eens samen voor € 17,50 per persoon. Bekijk onze speciale NS-actie.

Extra tip! Bezoek de Hermitage GRATIS tijdens de herfstvakantie

1 persoon gratis per VIP-KAART - Meer informatie

Vier de Italiaanse herfst met Festa dell’Arte bij de Hermitage! Want alleen tijdens de herfstvakantie bezoeken BankGiro Loterij deelnemers het museum helemaal gratis. Geniet van liveconcerten, doe een tekenworkshops of bak een pizza in de Hermitagekeuken.

Uw VIP-KAART

  • Gratis naar ruim 100 Nederlandse topmusea
  • Ontvang tot 50% korting op de leukste dagjes en avondjes uit
  • Kans op exclusieve evenementen en arrangementen