Schaatsen tussen de treinen in het Spoorwegmuseum

Ga er op uit! Vijf tips voor de kerstvakantie

10 december 2018 - De feestlichtjes versieren het straatbeeld en uit elke radio klinkt vrolijke kerstmuziek: de kerstvakantie is in aantocht! Welke festiviteiten mag u niet missen in deze bomvolle feestmaand? De BankGiro Loterij selecteert speciaal voor u de leukste winteruitjes voor een zalige decembermaand. Voor ieder wat wils tijdens de wintermaanden!

Schaats tussen de treinen door in het Spoorwegmuseum

2 gratis tickets per VIP-KAART. Gratis voor kinderen t/m 3 jaar Meer informatie

Tijdens de kerstvakantie wordt het Spoorwegmuseum omgetoverd tot het Winter Station met ontelbare lampjes, een antieke carrousel en een prachtige schaatsbaan tussen de oude treinen. Beleef iedere dag verschillende muziek-en kinderactiviteiten en geniet van heerlijke lekkernijen! En naar het Spoorwegmuseum reist u ook nog eens samen voor € 35,-. Bekijk onze speciale NS-actie.

Geniet van kerstklassiekers door Jan Vayne op toplocaties

50% korting op maximaal 6 tickets per VIP-KAART – Meer informatie

Beleef in de decembermaand een onvergetelijk kerstconcert en de interactie tussen het beroemde Bach Choir & Orchestra of the Netherlands en pianist Jan Vayne. Op verschillende locaties in Nederland, waaronder Het Concertgebouw, toveren deze topmusici prachtige kerstliederen en melodieën tevoorschijn.

Ga mee op avontuur met Masha en de Beer

50% korting op maximaal 6 tickets per VIP-KAART – Meer informatie

De kerstvakantie betekent ook tijd voor uitstapjes met de allerkleinsten! In ‘Masha en de Beer Live’ vertellen het poppenspel, de fleurige decors en de vrolijke meezingliedjes het hartverwarmende verhaal over de Beer en zijn buurmeisje Masha. Samen ontmoeten zij allerlei nieuwe vrienden en nemen iedereen mee op een doldwaas avontuur!

Spannende stunts tijdens een avondje Alone@Home

25 % korting op maximaal 4 tickets per VIP-KAART – Meer informatie

De kerstklassieker Home Alone is speciaal voor de Nederlandse theaters in een nieuw jasje gestoken! Wanneer twee kinderen alleen thuis zijn, proberen twee boeven het huis binnen te dringen. Zal het de kinderen lukken om de boeven te strikken met boobytraps? Met deze komische theatershow wordt het gegarandeerd een avond vol avontuur, live muziek en spektakel.

Nieuw in het aanbod! Beleef de magie van Kasteel Ruurlo

1 gratis ticket per VIP-KAARTMeer informatie

Midden in de bosrijke omgeving van de Achterhoek, ligt dit bijzondere rijksmonument, omgeven door een Engelse landschapstuin. Tijdens de kerstvakantie wordt het kasteel verlicht door duizenden betoverende lichtjes. In het kasteel zelf beleeft u de magie van de grootste collectie schilderijen van Carel Willink.

Bonustip! Altijd met korting naar de film!

Een avondje naar de film is altijd een goed idee! Wist u al dat u met de VIP-KAART altijd korting krijgt op een bioscoopbezoek bij verschillende ketens? Ontvang korting bij onder andere Pathé, Vue, Kinepolis en het Omniversum!

Uw VIP-KAART

  • Gratis naar ruim 100 Nederlandse topmusea
  • Ontvang tot 50% korting op de leukste dagjes en avondjes uit
  • Kans op exclusieve evenementen en arrangementen