Muiderslot

Op stap met het hele gezin!

Vier de voorjaarsvakantie met verrassende uitjes

maandag 18 februari 2019 - De krokussen beginnen voorzichtig te bloeien en de zon komt steeds vaker tevoorschijn: het is tijd voor de voorjaarsvakantie! Van familievoorstellingen tot aan bijzondere ijssculpturen: in deze eerste vakantie van het jaar is er genoeg te zien én te doen voor jong en oud.

Ga met het hele gezin naar het museum, zak onderuit in een bioscoopstoel of dwaal door de gangen van een oud kasteel. De BankGiro Loterij selecteert speciaal voor u de meest verrassende uitjes tijdens de laatste weken van februari.

Dans mee met muzikale robots in Museum Speelklok

2 personen gratis per VIP-KAART – Meer informatie

In Museum Speelklok zetten supersonische muziekrobots de boel op stelten! Ontdek in de interactieve tentoonstelling Robots love Music dat robots naast hersens ook een hart hebben. Tijdens de voorjaarsvakantie genieten jong en oud van de cartooneske familievoorstelling STOPKNOP! waarin een man de strijd aan gaat met zijn eigen robot. De tentoonstelling loopt nog maar tot en met 3 maart, dus schiet op! Naar Museum Speelklok reist u ook nog eens samen voor € 35,-. Bekijk onze speciale NS-actie.

Stap terug in de tijd bij het Muiderslot

1 persoon gratis per VIP-KAART – Meer informatie

Nieuw in het aanbod! Vlakbij Amsterdam ligt het best bewaarde middeleeuwse kasteel van Nederland. Dwaal door de historische zalen, doe mee aan een spannende speurtocht of bezoek de prachtige tuinen. Bij het Rijksmuseum Muiderslot is voor ieder wat wils. Tijdens de gratis familierondleidingen in de voorjaarsvakantie komt het hele gezin alles te weten over het leven van kinderen op een écht kasteel. Beleef de geschiedenis in het echt!

Adembenemende ijs- en sneeuwsculpturen bij het Ijsbeelden Festival

20% korting op 4 tickets per VIP-KAART – Meer informatie

De beste ijskunstenaars uit de hele wereld zijn weer neergestreken in Zwolle! Van Romeo en Julia tot aan Alice in Wonderland, op het Ijsbeelden Festival zijn dit jaar allerlei wereldberoemde verhalen te ontdekken. Special effects met licht, geluid en projectie maken de beelden nog fascinerender. Nog tot en met 3 maart bewondert u tientallen sculpturen van ruim 275.000 kg ijs en 275.000 kg sneeuw. Geniet van een magisch dagje uit en bewonder ijskunsten van het hoogste niveau!

Vier feest met Peppa Pig en haar vriendjes!

50% korting op 8 tickets per VIP-KAART – Meer informatie

Verrassing! Peppa Pig en haar vriendjes zijn terug in het theater. Op dinsdag 26 februari en woensdag 27 februari is deze familievoorstelling vol slingers, ballonnen en taart te zien bij het Theater Gooiland in Hilversum. Ga mee op avontuur met Peppa, haar broertje George en Mama en Papa Big.

Spectaculaire filmvertoningen bij het Omniversum

25% korting op 2 tickets per VIP-KAART – Meer informatie

Bij het Omniversum worden films op een enorm koepelscherm geprojecteerd. Neem plaats in de enorme zaal en geniet van een ronduit spectaculaire filmvertoning. Bij deze bijzondere bioscoop bekijkt u adembenemende natuurbeelden en bijzondere familiefilms vol ontdekkingsreizen. In de voorjaarsvakantie staan Panda’s, A New Story, Backyard Wilderness en Oceans, Our Blue Planet op het programma.

Uw VIP-KAART

  • Gratis naar ruim 100 Nederlandse topmusea
  • Ontvang tot 50% korting op de leukste dagjes en avondjes uit
  • Kans op exclusieve evenementen en arrangementen