Beleef musicals opnieuw vanuit huis

Theaterproducent Stage Entertainment lanceerde begin april Stage Memories, een online platform met meerdere musicalregistraties, kijkjes achter de schermen en nooit eerder vertoonde beelden. Wij selecteerden vier unieke fragmenten voor u.

1. Thuisconcert van Gaia Aikman

Gaia schitterde van 2016 tot 2019 in de rol van Nala op zowel het Nederlandse als het Engelse podium in The Lion King en is een van de hoofdrolspeelsters in TINA – De Tina Turner Musical. Om musicalfans een hart onder de riem te steken, zingt de actrice vanuit haar huis twee hartverwarmende nummers uit deze twee succesvolle producties van Stage Entertainment.

2. Verloren door Simone Kleinsma

Ze is een van de grootste sterren in de Nederlandse musicalwereld en speelde al talloze indrukwekkende rollen. Het aangrijpende nummer Verloren was tijdens haar solovoorstelling Simone! uit 2016 een van de hoogtepunten. Het nummer is een cover van het Franse chanson Malade van Charles Aznavour uit 1973 en past perfect bij Simone’s prachtige stem.

3. Het bewogen leven van Ramses Shaffy

Bekijk de musical

In de musical over het leven van zanger en acteur Ramses Shaffy spelen acteurs Tom Jansen & William Spaaij de hoofdrollen. In deze muzikale voorstelling volgen we gesprekken tussen de jonge en oude Ramses, waarin zijn liefde voor muziek, Amsterdam en het uitbundige leven centraal staan. Speciaal voor fans heeft Stage Entertainment de volledige registratie van de musical uit 2011 online gezet!

4. Terugblikken met Stanley Burleson

Van Chicago tot aan Les Misérables, musicalster Stanley Burleson speelde in de afgelopen twintig jaar al vele legendarische rollen. Voor de musical Miss Saigon ging hij zelfs twee keer het podium op, zowel in 1991 als in 2011. In dit vrolijke fragment blikt Burleson terug op bijzondere verhalen en neemt hij de kijkers mee achter de schermen bij een grote musicalproductie.

Uw VIP-KAART

  • Gratis naar ruim 100 Nederlandse topmusea
  • Ontvang tot 50% korting op de leukste dagjes en avondjes uit
  • Kans op exclusieve evenementen en arrangementen