A'dam LookOut

Culturele hotspots aan ’t IJ 

11 juli 2019 - Het prachtige Museumplein met het Rijksmuseum, de grachten met de tientallen theaters en de bruisende pleinen met poppodia en bioscopen. Het centrum van Amsterdam heeft op cultureel vlak genoeg te bieden. Maar wist je al dat er rondom het Amsterdamse IJ ook enorm veel te beleven is met de VIP-KAART? Duik op steenworpafstand van Amsterdam Centraal onder in de wereld van de wetenschap of bewonder de stad vanuit Europa’s hoogste schommel.

De BankGiro Loterij geeft de allerleukste tips voor een heerlijk dagje uit rondom ’t IJ!

A’dam LOOKOUT

20% korting op 4 tickets met de VIP-KAART ­Meer informatie

Deze spannende attractie is alleen voor echte durfallen! Bij de A’dam LOOKOUT schommel je in Europa’s hoogste schommel op een huiveringwekkende 100 meter hoogte. Vanaf het observatiedek hebben bezoekers een spectaculair uitzicht en zijn alle iconische hoogtepunten van Amsterdam te bewonderen. Vergeet niet om ook een kijkje te nemen in de interactieve expositie waar je alles te weten komt over de cultuur en historie van de stad.

Eye Filmmuseum

Gratis toegang met de VIP-KAART Meer informatie

Het nationale museum voor film aan het Amsterdamse IJ beheert meer dan veertigduizend films en presenteert vernieuwende tentoonstellingen met nieuwe en gevestigde namen. Bewonder unieke animatiefilms en installaties in de tentoonstellingsruimte of leer alles over de oude cinema-apparaten en filmstroken van vroeger in de vaste presentatie.

Eye Film

15% korting op 1 ticket met de VIP-KAART Meer informatie

Naast tentoonstellingen, duik je bij het Eye ook de bioscoop in! Van gerestaureerde klassiekers tot de nieuwste arthouse-films, bij het Eye raak je nooit uitgekeken. Geniet deze zomer van Franse topfilms met Isabelle Huppert of bewonder werk van eigen bodem in een van de vier prachtige filmzalen.

NEMO Science Museum

Gratis toegang met de VIP-KAART Meer informatie

Bij NEMO ontdekt iedereen, van jong tot oud, hoe fascinerend wetenschap en technologie zijn. Laat je op vijf verdiepingen vol experimenten, demonstraties en workshops verbazen over de wereld om ons heen. In de nieuwe tentoonstelling Leven in het heelal worden bezoekers meegenomen op een ontdekkingsreis naar de verste uithoeken van het heelal. Een onvergetelijke ervaring voor de hele familie!

This is Holland

25% korting op 8 tickets met de VIP-KAART Meer informatie

Beleef een adembenemend 5D vliegervaring bij This is Holland. Prachtige filmbeelden, motion technology, een enorm bolvormig scherm en toffe special effects geven je het gevoel alsof je als een vogel over het land vliegt. Scheer met een hoge snelheid langs de Zaanse Schans, zweef boven de polders en vlieg over het IJsselmeer. Zo zag je Nederland nog nooit eerder!

Uw VIP-KAART

  • Gratis naar ruim 100 Nederlandse topmusea
  • Ontvang tot 50% korting op de leukste dagjes en avondjes uit
  • Kans op exclusieve evenementen en arrangementen