Madurodam

De 5 leukste uitjes met mooi weer

10 mei 2017 - Droog, weinig bewolking en het kwik richting de twintig graden: het weerbericht voor de komende week ziet er veelbelovend uit. Gaat de lente dan nu eindelijk beginnen? We hopen het, want met de VIP-KAART valt er ook buiten volop te beleven. We hebben de leukste uitjes met mooi weer voor u op een rij gezet.

1. Dierenparken

De dierentuin is voor velen hét favoriete uitje met het gezin. Sta oog in oog met wilde dieren, ga als een ware ontdekkingsreiziger op expeditie of beleef wilde avonturen op safari: in de dierentuin kan het allemaal. Met de VIP-KAART krijgt u korting bij vijf dierenparken!

Meer informatie

2. Nederlands Openluchtmuseum

Stap terug in de tijd in het Nederlands Openluchtmuseum. Terwijl u geniet van het heerlijke weer, leert u alles over Nederlandse ambachten, speelt u oudhollandse sporten zoals beugelen en handboogschieten of dwaalt u door het doolhof. Sluit de dag af met een barbecue en een koud biertje gebrouwen in het museum.

Meer informatie

3. A’dam LOOKOUT

Voor de inmiddels iconische uitkijktoren A’dam LOOKOUT is mooi weer essentieel. Op een druilerige, mistige dag is het uitzicht over Amsterdam lang niet zo spectaculair als met een stralende zon en een helderblauwe lucht. Is alleen een prachtig uitzicht niet voldoende voor u? Klim dan de schommel in en zweef op 100 meter hoogte!

Meer informatie

4. Madurodam

Waar is ons kleine Nederland groot in? Dat ontdekt u in Madurodam, een stad vol miniaturen, activiteiten en attracties, allemaal de heerlijke buitenlucht. Samen met uw (klein)kinderen leert u vliegen op Schiphol, beschermt u Nederland tegen een stormvloed en vult u als een echte havenmedewerker schepen met containers.

Meer informatie

5. Paleis Het Loo

Een paleis schiet misschien niet als eerste te binnen als een uitje met mooi weer, maar door zijn prachtige baroktuinen krijgt Paleis Het Loo toch een plekje in onze top 5. Hier kunt u heerlijk flaneren en genieten van exotische bloemen en planten, net zoals de Oranjes vroeger ook deden.

Meer informatie

Uw VIP-KAART

  • Gratis naar ruim 100 Nederlandse topmusea
  • Ontvang tot 50% korting op de leukste dagjes en avondjes uit
  • Kans op exclusieve evenementen en arrangementen