De beste blockbusters en filmparels op Pathé Thuis

Toch de nieuwste films kijken nu de bioscopen dicht zijn? Met Pathé Thuis hoeft u niets te missen! De BankGiro Loterij tipt 10 hoopgevende, ontroerende en klassieke kaskrakers om deze tijden door te komen.


Exclusief voor deelnemers: 50% korting op Pathé Thuis filmtegoed, tijdens de Virtuele Filmweken!Parasite Meer info
Het arme Zuid-Koreaanse gezin Kim krijgt de kans om op een sluwe wijze te profiteren van het luxueuze bestaan en het prachtige huis van de rijke familie Park. Terwijl de Park’s van huis zijn, stuit het gezin op een schrikbarende ontdekking waardoor hun uitgestippelde plan in de war wordt geschopt.

Into the Wild
Meer info
In dit waargebeurde verhaal laat de jonge Christopher de hectiek van het dagelijkse leven achter zich, op zoek naar avontuur in de wildernis van Alaska. Al rondtrekkend in zijn oude bus, ervaart hij bijzondere ontmoetingen en komt hij oog in oog te staan met de pracht en kracht van de natuur. Overleeft hij dit eenzame bestaan?

Bohemian RhapsodyMeer info
Hoewel legende en Queen-leadzanger Freddie Mercury het allemaal lijkt te hebben, laat zijn flamboyante levensstijl de band bijna ineenstorten. Waar de band deal na deal sluit, lijdt een van de meest geliefde entertainers ter wereld onder zijn eigen succes en creativiteit.

Sonny BoyMeer info
Vlak voordat de Tweede Wereldoorlog uitbreekt, trekt de Surinaamse Waldemar in bij de gescheiden Rita. Ondanks de verschillen en boze woorden van omstanders, vallen de twee voor elkaar en is Rita al snel zwanger. Het stel bouwt een gelukkig bestaan op met hun zoontje, maar wanneer de oorlog gaande is, besluiten ze joden in huis te nemen – met alle consequenties van dien.

The Sound of Music Meer info
Wanneer het nieuwe kindermeisje Maria arriveert bij het gezin Von Trapp, zet zij het leven van vader en de zeven kinderen volledig op zijn kop. Met haar liefde voor zingen en vrolijke liedjes leert ze de familie om dromen altijd na te jagen en in de kleinste dingen ook schoonheid te zien.

Once Upon a Time in HollywoodMeer info
Leonardo DiCaprio en Brad Pitt schitteren als TV-ster Rick Dalton en stuntdubbel Cliff Booth in de nieuwe kaskraker van regisseur Quentin Tarantino. Als het duo weer aan de bak wil komen in de filmindustrie van de jaren ’60, blijkt er in ene een hoop te zijn veranderd.

Life of Pi - Meer info
In deze hoopgevende avonturenfilm zijn de jonge Pi en een grote Bengaalse tijger de enige twee overlevenden van een grote zeeramp. De twee zitten samen gevangen op een kleine reddingsboot en moeten leren om met elkaar te leven en te overleven.

Wat is Dan LiefdeMeer info
Echtscheidingsadvocaat Cato komt als nieuwe partner terecht bij een commercieel kantoor waar ze al snel opgescheept zit met haar tegenbeeld en collega Gijs. Waar Gijs zijn cliënten graag naar de rechtbank sleurt voor een ellenlange vechtscheiding, handelt Cato de zaken liever wat discreter af. Al snel worden de twee gedwongen samen te werken en hun dagelijkse werk te herzien.

Titanic - Meer info
Deze ultieme romantische klassieker vertelt het ontroerende verhaal van de geliefden Rose en Jack op de Titanic. Ondanks de verschillen, worden de twee halsoverkop verliefd en verliezen elkaar geen enkel moment uit het oog. Terwijl het schip zinkt, gooit het koppel alles in de strijd om het samen te overleven.

IntouchablesMeer info
De verlamde miljonair Philippe huurt de jonge, opgewekte Driss in als nieuwe verzorger. Hoewel Driss, die net ontslagen is uit de gevangenis, een nogal ongeregelde wijze heeft om met de verzorging om te gaan, vindt Philippe het heerlijk om eens niet als een zielige, zieke man te worden behandeld.

Uw VIP-KAART

  • Gratis naar ruim 100 Nederlandse topmusea
  • Ontvang tot 50% korting op de leukste dagjes en avondjes uit
  • Kans op exclusieve evenementen en arrangementen