Museum Stoomtram

De leukste uitjes voor tijdens de kerstvakantie

22 december 2017 - Tijdens de kerstvakantie is er genoeg te doen naast alle gezellige kerstetentjes. Daarom hebben we speciaal voor u de leukste uitjes voor het hele gezin verzameld. Binnen zitten kan altijd nog!

Geniet van het Groot kerstcircus Den Haag

Malieveld, Den Haag - bekijk de aanbieding

De wereldtop op circusgebied reist in december af naar de hofstad om voor je op te treden in de meest spectaculaire show van het jaar. Clowns, goochelaars, jongleurs en acrobaten wachten u op. Alles is uit de kast gehaald om jong en oud een onvergetelijke dag te bezorgen. Met uw VIP-KAART krijgt u € 7,50 korting. Let wel op: bijna uitverkocht!

The Amsterdam Dungeon en Madame Tussauds

The Amsterdam Dungeon, Amsterdam - bekijk de aanbieding
Madame Tussauds, Amsterdam - bekijk de aanbieding

NIEUW in ons aanbod zijn de topattracties Madame Tussauds en The Amsterdam Dungeon. In de Amsterdamse kelder leer je over de donkere geschiedenis van de hoofdstad en sta je oog in oog met heksenjagers, zielenverkopers en ander gespuis. In het Madame Tussauds ontmoet je celebrities en sporthelden als Johnny Depp, Bob Marley of George Clooney. Met uw VIP-KAART ontvangt u voor beide attracties 35% korting aan de kassa.

Vier kerst op de Amsterdamse Winterparade

Amsterdam RAI, Amsterdam - bekijk de aanbieding

Tijdens de kerstvakantie wordt de RAI omgetoverd tot een waar winterpark. Schaats pirouettes op de schaatsbaan, speel een potje curling, rooster marshmallows op het kerstplein. Geniet van typisch winterse gerechten op de food market, feest mee in de Beer Village of kijk hartverwarmende kerstfilms in de Christmas Cinema. Met uw VIP-KAART ontvangt u 20% korting.

Ga mee met de Kerst Express

Museumstroomtram, Hoorn-Medemblik - bekijk de aanbieding

Stap in de Kerst Express en maak een tijdreis naar de kerstman. Met de stoomtram reis je door een winters landschap naar het stationnetje van Wognum uit 1887. Daar word je ontvangen door de kerstman die voor de kleinsten zelfs een cadeautje heeft! Met uw VIP-KAART heeft u gratis toegang tot het museum en betaalt u maar € 3,20 voor de Kerst Express in plaats van € 15,90. Reserveren kan op de website van de Museumstoomtram.

World Press Photo in het Afrika museum

Afrika Museum, Berg en Dal - bekijk de aanbieding

De expositie van de jaarlijkse tentoonstelling World Press Photo strijkt neer in het Afrika Museum te Berg en Dal. Je ziet foto’s van 45 prijswinnaars uit 25 landen. De foto's behoren tot acht categorieën: Dagelijks leven, Hard nieuws, Hedendaagse kwesties, Langetermijn-projecten, Natuur, Mensen, Reportage en Sport. Veel foto's kennen we wellicht van het nieuws, andere geven een kijkje in een onbekende wereld ver van ons vandaan. Met uw VIP-KAART bezoekt u het museum gratis.

Uw VIP-KAART

  • Gratis naar ruim 100 Nederlandse topmusea
  • Ontvang tot 50% korting op de leukste dagjes en avondjes uit
  • Kans op exclusieve evenementen en arrangementen