Filmtips

Deze 4 nieuwe films mag u niet missen!

11 januari 2018 - Na alle drukte en gezelligheid in december is het best fijn om u even terug te trekken in een comfortabele bioscoopstoel. Maar welke film wordt het? We selecteerden er 4 die u niet mag missen!

Uw keuze gemaakt? Met uw BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u bij veel bioscopen korting!

Three Billboards Outside Ebbing, Missouri

Dit donkere, komische drama speelt zich af in Ebbing, Missouri. Als de moord op haar dochter na zeven maanden nog niet is opgelost, besluit Mildred Hayes drie grote billboards langs de weg te plaatsen: waarom is de moordenaar nog steeds niet gevonden? Haar daad zorgt voor de nodige ophef en strijd in het dorp. De film won deze week nog vier Golden Globes!


You Were Never Really Here

De getraumatiseerde oorlogsveteraan Joe besluit, als vriendendienst, te helpen bij het opsporen van een vermist meisje. Als hij haar uit een bordeel in Manhattan redt, wordt hij echter zelf mikpunt van een grote klopjacht.

Coco

Deze nieuwste animatiefilm van Disney en Pixar vertelt het verhaal van de twaalfjarige Miguel. Zijn grootste droom is om muzikant te worden, maar muziek is al decennialang verboden in zijn familie. Hij gaat op zoek naar het echte verhaal achter zijn familiegeschiedenis.


Murder On The Orient Express

Wie van een sterrencast houdt, doet er goed aan naar deze film te gaan. Dertien vreemden reizen met dezelfde trein, één van hen is een moordenaar, maar wie? Met onder meer Penélope Cruz, Johnny Depp, Michelle Pfeiffer, Josh Gad en Judi Dench.

Uw VIP-KAART

  • Gratis naar ruim 100 Nederlandse topmusea
  • Ontvang tot 50% korting op de leukste dagjes en avondjes uit
  • Kans op exclusieve evenementen en arrangementen