Paleis het Loo

Zinderende zomer met de VIP-KAART

Hoera, het is zomer! Het zonnetje staat in de lucht en de vakantie gaat bijna van start. Hoewel een reis naar het buitenland heerlijk is, zijn er ook meer dan genoeg uitjes te beleven in ons eigen land tijdens de warme maanden. Historische kastelen, spannende achtbanen en echte wilde dieren. Het kan allemaal met de VIP-KAART!

De BankGiro Loterij geeft de allerleukste tips voor een zomer vol plezier, vermaak en avontuur met het hele gezin.

Avonturenpark Hellendoorn

30% korting op 4 tickets per VIP-KAART – Meer informatie

Yes, Avonturenpark Hellendoorn is weer open voor de hele zomer! Ga over de kop in de Tornado, beleef een spetterend wateravontuur in de Wild Waterval en vlieg op de rug van een olifant in de Dombomolen. In het Avonturenpark geniet je niet alleen van tientallen spannende attracties, maar zing, dans en lach je ook mee met de hilarische familieshows. In 2019 zijn er twee nieuwe attracties; de vrijevaltoren Baba’s Ruimtereis én de botsauto’s bij Fort Knalkruit zijn weer terug!

Aviodrome

Gratis toegang op 1 ticket per VIP-KAART – Meer informatie

Altijd een kijkje willen nemen in de cockpit tijdens een zomerse vliegreis? Het kan bij Aviodrome! Beleef een dag vol vliegtuigactie, stap aan boord van een echte Boeing 747 en ontdek meer dan 100 vliegtuigen. Even afkoelen? In het 4D-filmtheater is het alsof je werkelijk door de wolken vliegt tijdens de avontuurlijk films. Soms voel je regendruppeltjes, en dan weer koude golfstromen. Naast de binnen-expositie, klimmen en klauteren de allerkleinsten in de spectaculaire speeltuin op het buitenterrein. 

Safaripark en Speelland Beekse Bergen

25% korting op 2 tickets per VIP-KAART – Meer informatie

Een spannende safari kan ook gewoon in Nederland! Sta oog in oog met wilde dieren uit tropische en verre oorden op de Beekse Bergen. Of je nou op avontuur gaat met een eigen auto of aan boord stapt van de safariboot voor een prachtige tocht, de honderden bijzondere dieren zijn overal te spotten en bezorgen je een onvergetelijk avontuur. Nog meer genieten? Bij Speelland Beekse Bergen beleven jong en oud een dag vol waterpret en speelplezier.

ARTZUID

Gratis rondleiding in het weekend met de VIP-KAART – Meer informatie

Kunst in de buitenlucht wordt een echt feestje bij ARTZUID! Tijdens de 6e editie van de Amsterdams Sculptuur Biënnale zijn meer dan 80 buitenkunstwerken te bewonderen op de Apollolaan en Minervalaan in Amsterdam. Wandel in het zonnetje langs het werk van ruim 50 kunstenaars en leer tijdens de weekendrondleidingen alles over de inspiratiebronnen achter de kunst in een ontspannen setting

Kastelen

Bespaar tot € 17,- per ticket met de VIP-KAART – Meer informatie

Ontdek alle bijzondere historische kastelen van Nederland met de VIP-KAART! Zo bezoek je Kasteel de Haar en het Rijksmuseum Muiderslot gratis en krijg je onder andere bij Kasteel Heeswijk en Kasteel Duivenvoorde 20% korting als deelnemer van de BankGiro Loterij. Flaneer door de prachtige kasteeltuinen, stap honderden jaren terug in de tijd en voel hoe de adellijke families in al hun pracht en praal leefden. Elk kasteel biedt weer een uniek, historisch én zomerse uitje voor de hele familie.

Uw VIP-KAART

  • Gratis naar ruim 100 Nederlandse topmusea
  • Ontvang tot 50% korting op de leukste dagjes en avondjes uit
  • Kans op exclusieve evenementen en arrangementen