Ontsnappen uit het Rijksmuseum

Ontsnappen uit het Rijksmuseum

3 augustus 2018 - In het atrium van het Rijksmuseum bevindt zich iets mysterieus: een grote deur met drie sloten. Wilt u naar binnen? Dan moet er eerst een sleutel gevonden worden. Dwars door het hele museum. Alleen deze zomer speelt u in het Rijksmuseum de spannende Escape Game.

Een gestolen formule

Het is al ver na sluitingstijd als bibliothecaris Bert merkt dat hij niet alleen is. In de bibliotheek van het museum ziet hij een schim. Na een vergeefse achtervolging blijkt dat er een pagina met een bijzondere formule is verdwenen uit het 18de-eeuwse boek van de Italiaanse magiër en alchemist Alessandro Cagliostro. Het is aan u om ervoor te zorgen dat de geheime formule veilig blijft.

Kriskras door het museum

De Escape Game brengt u door het hele museum. Zonder te veel te verklappen, kunnen we stellen dat wij elke hoek van het gebouw gezien hebben. Het uitdagende spel voor jong en oud laat je anders naar kunstwerken kijken. Alles kan een aanwijzing zijn en niets is wat het lijkt. Het uiterst behulpzame personeel helpt u waar nodig of staat klaar voor een babbeltje. Doordat maar een handjevol mensen het spel spelen, voelt het extra speciaal. De meeste bezoekers hebben namelijk geen idee wat er gebeurt of waarom jij enthousiast voor een schilderij staat te springen.

Wilt u zelf ook de Escape Game spelen? Maak dan nu kans op deze unieke ervaring! Wij verloten 3x toegang tot de Escape Game voor max. 5 personen.

Uw VIP-KAART

  • Gratis naar ruim 100 Nederlandse topmusea
  • Ontvang tot 50% korting op de leukste dagjes en avondjes uit
  • Kans op exclusieve evenementen en arrangementen