Spectaculaire VIP-ervaring tussen de vliegtuigen

Een exclusieve overnachting bij Luchtvaartmuseum Aviodrome

door Charlotte de Gier

17-02-2020 - Of u nu al jaren meespeelt met de BankGiro Loterij of pas recent de VIP-KAART in huis heeft, prijzen zijn er voor al onze deelnemers. Zo vielen de nieuwe deelnemers Nel en Henk afgelopen maand in de prijs met een unieke winactie voor een hele bijzondere VIP-ervaring.

Het stel won met de BankGiro Loterij VIP-KAART een exclusieve overnachting en een geheel verzorgd weekend bij het Luchtvaartmuseum Aviodrome in Lelystad. Nel en Henk mochten, samen met hun beste vrienden en buren Matthy en Chiquita, een nachtje slapen in het vrachtruim van een Boeing 747 en kregen een professionele vliegles.
___________________________________________________________________________

“Ik heb zelfs een stukje alleen gevlogen, dat was een fantastische ervaring!”
___________________________________________________________________________

“Wij hebben echt ontzettend genoten”, vertelt Nel enthousiast over het verblijf bij Aviodrome. Naast de overnachting en de vliegles kregen de vier vrienden nog meer verrassingen. “We werden thuis opgehaald door de BankGiro Loterij Limousine, dat was al een feestje!” Na ontvangst met een hapje en drankje in de Boeing 747 kregen de vier een uitgebreide privérondleiding na sluitingstijd door het museum.

Bij Aviodrome zijn meer dan 100 oude en nieuwe vliegtoestellen te zien, waaronder de Douglas DC-2 en de Fokker Spin, het eerste vliegtuig van luchtvaartpionier Anthony Fokker. Om de avond op een feestelijke wijze af te sluiten, genoten de winnaars van een heerlijk diner tussen al deze bijzondere vliegtuigen in de expositieruimte van het museum.

Benieuwd wat u allemaal kunt doen met uw VIP-KAART?
KLIK HIER OM HET AANBOD TE BEKIJKEN

Na een nachtje slapen in de Boeing 747, stond er nog een spannende activiteit op het programma voor de gasten van Aviodrome: een professionele vliegles! Met een uitgebreide briefing op zak, mocht Nel achter de stuurknuppel van het vliegtuig kruipen. “Het was wel even spannend, maar het ging al snel best goed”, vertelt Nel, “Ik heb zelfs een stukje alleen gevlogen, dat was een fantastische ervaring!”


Naast dat de vier vrienden erg veel plezier hebben beleefd tijdens het verblijf, hebben zij ook de diversiteit in het aanbod van de VIP-KAART ontdekt. “Wij waren nog nooit bij Aviodrome op bezoek geweest, maar we hebben er zoveel interessante dingen geleerd!” Nel en Henk kijken er dan ook naar uit om nog meer op stap te gaan met de VIP-KAART. “Via onze buren hoorden wij al goede verhalen over allerlei mooie uitstapjes, dus toen zij wij een aantal maanden geleden zelf ook gaan meespelen.” De vier winnaars kijken terug op een fantastische belevenis bij Aviodrome. “De service was geweldig, wij werden het hele weekend in de watten gelegd, als echte VIPS!”, roept Nel blij uit. Hoog tijd dus om nog meer te ontdekken!

Na het succes in Het Koninklijk Concertgebouw, waren Nel, Henk, Matthy en Chiquita de tweede winnaars van een overnachting op een unieke VIP-locatie. Ook kans maken op bijzondere prijzen? Houd onze exclusieve evenementen en arrangementen hier in de gaten!

Met dank aan Nel.

Uw VIP-KAART

  • Gratis naar ruim 100 Nederlandse topmusea
  • Ontvang tot 50% korting op de leukste dagjes en avondjes uit
  • Kans op exclusieve evenementen en arrangementen