Onze 5 favoriete films van dit najaar

19 september 2017 - Er is geen ontkomen meer aan, de herfst is in aantocht! Maar niet getreurd, met uw VIP-KAART krijgt u een mooie korting op diverse uitjes die deze donkere maanden een stuk aangenamer maken. Zoals bijvoorbeeld een avondje naar de film. Speciaal voor u hebben we onze vijf favoriete films van dit najaar op een rij gezet!Tip 1: Bella Donna’s

Drie beste vriendinnen Amy (Kiki van Deursen), Jasmijn (Carolien Spoor) en Sasha (Eva Laurenssen) besluiten na het overlijden van hun hartsvriendin Bella om haar bucketlist te voltooien. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan! De drie vrouwen komen erachter dat iets als parachutespringen, illegaal straatracen en een Brazilian wax niets is vergeleken bij opdracht 3 op de lijst, het vinden van ware liefde.

Lees meer

Sally Hawkins in Maudie

Tip 2: Maudie

Maud is een tengere vrouw met een sterke wil. Ondanks haar fysieke mankementen verlangt ze ernaar onafhankelijk te zijn, zich los te maken van haar bezorgde familie en te schilderen. Met dit doel neemt ze een baan als huishoudster bij de stugge visboer Everett Lewis. Wat begint als een moeizame relatie groeit uiteindelijk uit tot een bijzondere relatie. De ontroerende film volgt het indrukwekkende levensverhaal van Maud Lewis en haar verrassende ontwikkeling tot bekende volksschilder.

Lees meer

Frank en nichtje Mary in Gifted

Tip 3: Gifted

In een kustplaats in Florida voedt de alleenstaande Frank Adler (Chris Evans) een wonderkind op: zijn energieke en jonge nichtje Mary (Mckenna Grace). Franks voornemen om Mary een normaal schoolleven te bieden wordt wreed verstoord als de wiskundige vaardigheden van de 7-jarige de aandacht trekken van Franks starre moeder Evelyn (Lindsay Duncan). Evelyns plannen voor haar kleindochter dreigen Frank en Mary uit elkaar te drijven. De regie is in handen van Marc Webb (500 Days of Summer, The Amazing Spider-Man).

Lees meer

Tip 4: Victoria en Abdul

Wanneer de jonge Abdul Karim uit India naar Engeland afreist om mee te werken aan de vieringen rond het Gouden Jubileum van de koningin, blijkt er een klik te zijn tussen hen beiden. Niet iedereen kan het waarderen dat hun band steeds sterker wordt en de koningin de wereld met andere ogen gaat bekijken. Gebaseerd op het boek Victoria & Abdul: The True Story of the Queen’s Closest Confidant van Shrabani Basu.

Lees meer

Kedi: over katten in Instanbul

Tip 5: Kedi

Een documentaire over de honderdduizenden Turkse katten die de straten van Istanbul bevolken. Al duizenden jaren wandelen ze in en uit de levens van mensen. Zo zijn ze een essentieel onderdeel geworden van de diverse gemeenschappen die de stad zo kleurrijk maken. De katten van Istanboel zijn niemands eigendom. Ze leven tussen twee werelden, zijn wild noch tam, en zorgen voor vreugde bij de mensen die ze adopteren.

Lees meer

Uw VIP-KAART

  • Gratis naar ruim 100 Nederlandse topmusea
  • Ontvang tot 50% korting op de leukste dagjes en avondjes uit
  • Kans op exclusieve evenementen en arrangementen