Christmas with the King

Tips voor een onvergetelijke avond vol muzikaal kerstplezier!

14 december 2017 - December is natuurlijk dé maand voor alle kerstnummers: van Mariah Carey tot Elvis Presley en van George Michael tot Michael Bublé. Elke artiest heeft tegenwoordig een kerstalbum. Daarom speciaal voor u tips voor wat muzikaal kerstplezier.

Zie ook: De leukste uitjes voor tijdens de kerstvakantie

Christmas With The King

AFAS Live, Amsterdam - bekijk de aanbieding

Elvis Presley is natuurlijk The King of Rock and Roll, maar zijn album ‘Elvis Christmas Album’ is Amerika’s best verkochte kerstalbum aller tijden. De zanger Grahame Patrick kruipt al zijn hele leven in de rol van Elvis. Tijdens zijn kerstshow in AFAS Live kun je je hart ophalen met Patricks fantastische uitvoering van Presleys muziek. De tijd wordt even teruggedraaid en u beleeft een stuk onvergetelijke muziekgeschiedenis tijdens ‘Christmas with the King’.

Classical christmas

Diverse locaties - bekijk de aanbieding

Het ultieme kerstgevoel beleef je met het Bach Choir & Orchestra of the Netherlands onder begeleiding van dirigent Pieter Jan Leusink. Met pianist Jan Vayne en solo’s van sopraan Olga Zinovieva en tenor Martinus Leusink brengen deze musici de ware kerstgedachte over. Luistert naar tedere muziek met melancholische klanken en kerstklassiekers van wereldberoemde componisten. Met uw VIP-KAART krijgt u 50% korting op toegangskaarten.

Top 2000 Live Café

Den Haag - bekijk de aanbieding

Sinds 2000 is december onlosmakelijk verbonden met de Top 2000 op radio 2. De tweeduizend liedjes met de meeste stemmen worden gedraaid en omlijst met mooie verhalen en fantastische herinneringen. Elk jaar is het weer feest! En dit jaar feest je zelf mee in het Top 2000 Live Café op het Malieveld in Den Haag. In de theatertent brengt dit bruisende evenement een hommage aan muziek met live band, popkoor en originele Top 2000 DJ’s. Een must voor elke muziekliefhebber.

Uw VIP-KAART

  • Gratis naar ruim 100 Nederlandse topmusea
  • Ontvang tot 50% korting op de leukste dagjes en avondjes uit
  • Kans op exclusieve evenementen en arrangementen