Gratis uitjes met uw VIP-KAART

'Uitjes steeds duurder', maar niet voor u!

13 augustus 2019 - In de zomer is natuurlijk niets leuker dan er lekker op uit te gaan. Maar een bezoekje aan een pretpark, dierentuin of museum is natuurlijk niet gratis. Het Centraal Bureau voor de Statistiek heeft zelfs berekend dat een dagje uit in de afgelopen vijf jaar behoorlijk duurder is geworden.

Daarom zijn wij blij dat we onze deelnemers de VIP-KAART kunnen geven!

KLIK HIER OM HET AANBOD TE BEKIJKEN

Met uw VIP-KAART heeft u als BankGiro Loterij deelnemer GRATIS toegang bij ruim 90 musea, korting op dagjes en avondjes uit én kans om exclusieve evenementen te bezoeken.


"Ik gebruik mijn VIP-KAART bijna iedere week!"


Met de VIP-KAART wordt een dagje uit dus nóg leuker, ervoer ook mevrouw Roosjen, die onlangs mee is gaan spelen in de BankGiro Loterij:

"Ik ben dol op cultuur en ga regelmatig naar musea, maar die zijn vaak niet goedkoop. Toen ik hoorde dat ik met de BankGiro Loterij VIP-KAART bij veel musea gratis naar binnen kan, was de keuze eigenlijk snel gemaakt. Toen ik mijn VIP-KAART ontving ben ik gelijk op pad gegaan en nu gebruik ik hem bijna iedere week."

Niet alleen een bezoekje aan een museum wordt met de VIP-KAART heel aantrekkelijk. U ontvangt ook korting op verschillende pretparken, een avondje naar de bioscoo, theatervoorstellingen, musicals en concerten.

Benieuwd wat u allemaal kunt doen met uw VIP-KAART?

Klik hier om het aanbod te bekijken

Nog geen deelnemer, maar wel meespelen en een VIP-KAART ontvangen?

Kijk bij onze acties speel mee in de BankGiro Loterij

Uw VIP-KAART

  • Gratis naar ruim 100 Nederlandse topmusea
  • Ontvang tot 50% korting op de leukste dagjes en avondjes uit
  • Kans op exclusieve evenementen en arrangementen