Overnachten in het Concertgebouw

Een sensationeel nachtje in het Koninklijk Concertgebouw

Door: Charlotte de Gier

20 september 2019 - Een rit in de exclusieve BankGiro Loterij-limousine, een privérondleiding en indrukwekkend klassiek concert in de mooiste concertlocatie van het land en een overnachting op het podium. Wie wil dat nou niet? Voor deelnemers Jan en Monique de Wit werd het op woensdagavond 21 augustus werkelijkheid!

Het stel won met de BankGiro Loterij VIP-KAART een exclusieve overnachting en prachtige plaatsen voor het concert van de gebroeders Jussen in het Koninklijk Concertgebouw in Amsterdam.


“Het was een fantastische ervaring”“Het was een fantastische ervaring”, vertelt Jan de Wit na weer bijgekomen te zijn van de bijzondere avond en nacht. Nadat het stel op de dag zelf werd opgehaald met de limousine, verwonderden zij zich al gauw over de prachtige zalen van het Koninklijk Concertgebouw. Tijdens een privérondleiding kregen Jan en Monique niet alleen alles te weten over de geschiedenis van het gebouw, maar kregen zij ook een voorproefje van hun slaapplek: een luxueus bed, midden op het podium van de Kleine Zaal! “Ja, dat slapen op een podium met een hele zaal vol lege stoelen was wel echt het meest unieke!”

Hoewel het stel vrij recent zijn gaan meespelen met de BankGiro Loterij, zijn ze al enorm te spreken over de service en het aanbod van de BankGiro Loterij en de VIP-KAART. “We hebben de VIP-KAART eigenlijk nog niet heel lang in huis, maar we hebben er al zo veel leuke dingen meegedaan!”. “Dit weekend gaan we bijvoorbeeld weer een kijkje nemen bij ROBOT in Almere”, zegt Jan over het theaterspektakel van Vis à Vis. Naast de leuke uitstapjes, blijven Jan en Monique ook keer op keer verbaasd over het uitgebreide en vernieuwende aanbod. “We zijn echte muziekliefhebbers en bezoeken graag concerten, maar met de VIP-KAART ontdekken we nog veel meer.”

Benieuwd wat u allemaal kunt doen met uw VIP-KAART? KLIK HIER OM HET AANBOD TE BEKIJKEN

Voor het stel waren het concert en de overnachting een ervaring om nooit meer te vergeten. Een overheerlijk diner in restaurant Lier, luisteren naar prachtige pianomuziek van toptalenten en ’s ochtends wakker worden met een ontbijtje in de serre van een iconische Amsterdamse parel. “De gehele belevenis was top geregeld en de service was super”, roept Jan enthousiast uit. De winnaars werden de gehele avond en nacht letterlijk en figuurlijk in de spotlight gezet door de medewerkers van de BankGiro Loterij en het Concertgebouw. “De aandacht en camera’s waren even wennen, maar iedereen was zo beleefd en hartelijk dat het al gauw niet meer zo spannend was.”

Jan en Monique waren de gelukkigen die als allereerste in de geschiedenis van het Koninklijk Concertgebouw een nachtje mochten blijven slapen. Voor deze muziekfans was het naast een betere kennismaking met een al vertrouwde locatie, ook een extra stimulans om alle bijzondere winacties nog beter in de gaten te houden. Wie weet wat er allemaal komen gaat? “Eigenlijk zou iedereen moeten weten dat de VIP-KAART en deze prijzen bestaan!”.


Met dank aan Jan en Monique de Wit

Uw VIP-KAART

  • Gratis naar ruim 100 Nederlandse topmusea
  • Ontvang tot 50% korting op de leukste dagjes en avondjes uit
  • Kans op exclusieve evenementen en arrangementen