Uw eigen 'museumstuk' maken?

Bij het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid kunt u normaal gesproken terecht voor een bijzondere reis door de Nederlandse mediageschiedenis, met meer dan een miljoen uur aan opnames van Nederlandse radio, televisie, film, muziek én internet. Ondanks dat u het museum nu helaas niet kunt bezoeken, kunt wel uw bijdrage leveren aan deze uitgebreide mediacollectie!

Leven in tijden van de coronacrisis

Beeld en Geluid roept iedereen in Nederland op mediageschiedenis te schrijven en een filmpje te delen van zijn of haar leven in tijden van de coronacrisis.

Heeft u filmpjes gemaakt die laten zien hoe u verschillende soorten media inzet om met collega’s online te vergaderen, contact te maken met uw dierbaren, hoe u online sport of met vrienden digitaal borrelt? Of filmpjes waarop de afgesloten stranden, de rijen voor de vuilstort of de ‘balkoningsdag’ te zien zijn en wilt u uw eigen museumstuk maken? Kijk op de website van Beeld en Geluid voor meer informatie. Een deel van de filmpjes wordt opgenomen in de collectie van het museum.

Uw VIP-KAART

  • Gratis naar ruim 100 Nederlandse topmusea
  • Ontvang tot 50% korting op de leukste dagjes en avondjes uit
  • Kans op exclusieve evenementen en arrangementen