Toneel

Vier goede culturele voornemens voor 2018

4 januari 2018 – Een nieuw jaar begint vaak met goede voornemens: meer bewegen, gezonder eten of minder met je telefoon bezig zijn. Ons lijstje staat in het teken van ‘meer beleven’ en ‘meer cultuur snuiven’. En met de BankGiro Loterij VIP-KAART is dat zo gepiept.

Voornemen 1: Vaker naar het museum

En samen is dat natuurlijk veel gezelliger. Daarom is het goed nieuws dat onze actie 'Met 2 personen gratis naar het museum' is verlengd! Tot en met 4 maart bezoekt u het Rijksmuseum, Nemo Science Museum, het Mauritshuis, het Spoorwegmuseum en Het Noordbrabants Museum gratis met introducé.

Voornemen 2: Klassieke muziek leren waarderen

Klassieke muziek kan een beetje afschrikken: het is zoveel, waar begin je met luisteren? Gelukkig weet dirigent Pieter Jan Leusink het behapbaar te maken. Samen met de meest fantastische solisten en The Bach Orchestra brengt hij stukken zoals de Mätthaus Passion, de Italiaanse Barok Concerten met Vivaldi en de topstukken van Mozart ten gehore. Het gezelschap treedt op door heel het land. Met uw BankGiro Loterij VIP-KAART ontvangt u 50% korting op kaarten en krijgt u een gratis cd.

Voornemen 3: Meer genieten van theater

Geniet deze week nog van misschien wel de meest hilarische show van het jaar: The Play That Goes Wrong. In deze voorstelling gaat letterlijk alles mis. Deze razendsnelle slapstick zorgt gegarandeerd voor tranen van het lachen. Je ontvangt 25% korting op tickets en 50% last minute korting op de dag zelf. Liever een voorstelling voor het hele gezin? Dan is Beauty en het Beest de voorstelling voor jou. Dit muzikale theaterspektakel is een betoverend liefdesverhaal waarin Beauty verdwaald raakt in de bevroren wereld van het beest. Met de VIP-KAART ontvang je 20% korting.

Voornemen 4: Documentaires kijken!

Niet thuis op de bank, maar in het theater! Het jaarlijks terugkerende documentaire festival IDFA toonde afgelopen november meer dan 300 documentaires. Vanaf deze maand gaan de beste daarvan op tour door heel het land. Met uw VIP-KAART ontvangt u 20% korting op 2 tickets.

Uw VIP-KAART

  • Gratis naar ruim 100 Nederlandse topmusea
  • Ontvang tot 50% korting op de leukste dagjes en avondjes uit
  • Kans op exclusieve evenementen en arrangementen