5 tips voor de meivakantie

Vijf tips voor de leukste uitjes tijdens de meivakantie

24 april 2018 - Met de meivakantie voor de deur is het weer zoeken naar de leukste uitjes voor het hele gezin. Gelukkig is dat met de VIP-KAART geen moeilijk opgave. De volgende uitjes organiseren leuke, uitdagende programma’s voor jong en oud.

Bezoek met een stoomtram het ZuiderZee Museum

Zaterdag 28 april tot zondag 13 mei - Meer informatie

Nu de velden weer vol staan met tulpen is er niet mooiers dan daar langs te razen met een stoomtram. Vanuit Medemblik pakt u vervolgens de gratis veerboot naar het Zuiderzeemuseum. Hier is van alles te beleven in het binnen- en buitenmuseum. Het hele programma zie je hier.

Wandel door de tuinen van Paleis het Loo

Gedurende de hele meivakantie te bezoeken - Meer informatie

Tijdens de grote verbouwing van Paleis het Loo is er gelukkig nog genoeg te beleven buiten! In de stallen zie je bijvoorbeeld de tentoonstelling ‘Dieren van Oranje’. Daarnaast zijn er rondleidingen, een familie-speurroute en kun je het dak op!

Extra workshops en demonstraties in NEMO Science Museum

Zaterdag 28 april tot en met zondag 6 mei - Meer informatie

Tijdens de meivakantie pakt ook NEMO groot uit. Zo zijn er de hele week extra veel dingen te doen. Onderzoek het Amsterdamse sloot- en grachtenwater, bouw en test je je eigen zeilboot of maak zelf tandwielen! Het hele programma zie je hier.

Met korting naar de dierentuin

Gedurende de hele meivakantie te bezoeken - Meer informatie

Met de winter op zijn retour wordt het weer levendig in de dierentuin. Dieren ontwaken uit hun winterslaap, de buitenhokken zijn weer opgefrist en in gebruik en als je geluk hebt zijn er kleintjes geboren! Met uw VIP-KAART krijgt u bij meerdere dierenparken korting, vaak voor meerdere kaarten. Een overzicht zie je hier.

Nationale Molendag

Zaterdag 12 en zondag 13 mei - Meer informatie

Op zaterdag 12 en zondag 13 mei 2018 zijn vele honderden wind- en watermolens in Nederland open voor bezoek. Ontmoet de molenaar, bak brood of pannenkoeken, luister naar muziek, krijg een rondleiding of doe mee aan een van de vele andere activiteiten!

Uw VIP-KAART

  • Gratis naar ruim 100 Nederlandse topmusea
  • Ontvang tot 50% korting op de leukste dagjes en avondjes uit
  • Kans op exclusieve evenementen en arrangementen