Vijf tips voor een avondje uit - deel 1

25 oktober 2017 - Duik deze herfst lekker het museum, theater of de bioscoop in! Het culturele aanbod is namelijk mooier en uitgebreider dan ooit. Speciaal voor u hebben we 5 tips voor een gezellig avondje uit op een rijtje gezet.

Volgende week volgt deel 2, met nóg vijf tips om het maximale uit uw BankGiro Loterij VIP-KAART te halen.

1. Disney’s The Lion King

AFAS Circustheater, Scheveningen - bekijk aanbieding

De film over de welp Simba draait al meer dan twintig jaar in menig huiskamer. Jong en oud laten zich meevoeren over de Afrikaanse steppe, langs verhalen vol verdriet, hoop, moed en liefde. De gelijknamige musical bestaat dit jaar twintig jaar en trok wereldwijd al meer dan 90 miljoen bezoekers. Al ruim een jaar speelt Disney’s The Lion King inmiddels in het Afas Circustheater te Scheveningen. Het is een visueel spektakel als zelden vertoond en zeker een bezoek waard. Laat u opnieuw meeslepen door het verhaal van Simba!

2. Droge Donderdag in Centraal Museum

Utrecht - Gratis met uw VIP-KAART

Momenteel bezit het Centraal Museum de grootste museale collectie Droog Design ter wereld. Ter viering van 100 jaar De Stijl is er de tentoonstelling ‘Vroeg Droog: de beginjaren van Droog Design’. Hierin zie je vijftig topstukken uit eigen collectie. Aanvullend wordt er op donderdagavond 2 november tijdens Droge Donderdag het begrip ‘Dutch Design’ aan de kaak gesteld. Want wat is Dutch Design precies? En wie bepaalt dat? Conservator Natalie Dubois treedt in gesprek met Tejo Remy (ontwerper Droog Design), Harm Scheltens (oprichter Pastoe), Merijn Everaarts (oprichter Dopper) en advocate Els. Aanmelden voor deze avond is verplicht via de website van het museum. Het museum is op deze donderdag tot 21.00 geopend.

3. Klassiek concert van Pieter Jan Leusink

Tour door Nederland

Liefhebbers van klassiek kunnen hun hart ophalen: met de VIP-KAART bezoekt u diverse concerten van dirigent Pieter Jan Leusink met 50 tot 60% korting! Ook voor mensen die nog niet zo bekend zijn met klassieke muziek is het een mooie instap: want als iemand je weet te overtuigen van de pracht van klassiek, dan is het Leusink wel. Bezoek ‘Ode aan Bach’ waarin je kennis maakt met de hoogtepunten van deze meester, bezoek ‘Classical Christmas’ voor dat echte kerstgevoel of bezoek ‘Messiah van Handel’ voor de mooiste composities van G.F. Händel.

4. Waan je in New York tijdens Brooklyn Nights

Broadway Theater, Aalsmeer - Bekijk aanbieding

Beleef een avondje New York tijdens deze fantastische show in Aalsmeer. Muzikale sterren nemen u mee door de rijke geschiedenis van New York. Bijgestaan door de live muziek van de Brooklyn Band, met fantastische kostuums en spectaculaire decors en met een heus showballet onder leiding van Marc Forno, bekend van televisieprogramma’s als ‘Sterren Dansen op het IJs’ en ‘So You Wanna Be a Popstar’. ‘Brooklyn Nights’ staat garant voor een onvergetelijke avond waarbij u stralend The Big Apple verlaat.

5. Voordelig naar de film

Diverse locaties in Nederland - Bekijk aanbieding

Met al het voordeel op theater, concerten en musea, is het makkelijk te vergeten dat er ook fantastische kortingen bij diverse bioscopen zijn. Zo bestel je Pathé vouchers waarmee je voor € 8,- naar de film kan gaan of bezoek je ’s werelds eerste Virtual Reality Cinema met 25% korting. Ook bioscopen die zijn aangesloten bij Vue en Kinepolis/Wolff bezoekt u met korting. Bekijk hier welke bioscoop in de buurt u met korting bezoekt. Ga naar de nieuwste films zoals Blade Runner 2049, Kingsman: The Golden Circle, It, Dunkirk en vele anderen!

Foto: Ivar Pel

Uw VIP-KAART

  • Gratis naar ruim 100 Nederlandse topmusea
  • Ontvang tot 50% korting op de leukste dagjes en avondjes uit
  • Kans op exclusieve evenementen en arrangementen