Vijf tips voor een avondje uit - deel 2

1 november 2017 - Vorige week heeft u van ons al vijf tips ontvangen voor een gezellig avondje uit. Deze week ontvangt u nog eens vijf tips om nóg meer te genieten met uw BankGiro Loterij VIP-KAART. Van een avondje museum tot een swingende latin-musical: de herfstblues bestrijden ging nog nooit zo makkelijk.

De vijf tips van vorige week gemist? Lees hier deel 1 van Vijf tips voor een avondje uit.

1. Een komedie-avond met De man van je leven

DeLaMar, Amsterdam - bekijk de aanbieding

De man van je leven’ is een sprankelende komedie over Tilly, die na een lang en gelukkig huwelijk met Marius ernstig ziek wordt. Als ze hoort dat ze niet meer beter zal worden, gaat ze - buiten haar man om - op zoek naar een vervangster voor zichzelf. Iris lijkt haar de ideale kandidaat. Wanneer Iris aan de nietsvermoedende echtgenoot wordt voorgesteld, begint een spel vol vergissingen en oude geheimen, die Tilly’s tragedie veranderen in een komedie van misverstanden. Want kenden Iris en Marius elkaar nog niet? Naar het boek van Arthur Japin.

2. Swing mee op het ritme van On Your Feet!

Beatrix Theater, Utrecht - bekijk de aanbieding

De succesvolle Broad-way musical ‘On Your Feet’ is eindelijk ook in Nederland te bezichtigen. Het vertelt het verhaal van de popster Gloria Estefan en haar man op hun weg naar de top. Samen verkochten ze meer dan 100 miljoen albums en wonnen ze vele Grammys. Gloria raakt zwaargewond tijdens een ongeluk met hun tourbus. Maar haar doorzettingsvermogen en Emilio’s aanmoedigingen helpen Gloria weer ‘on her feet’. De zomer mag dan afgelopen zijn, bij de opzwepende latinpop van ‘On Your Feet’ heb je hem zo weer in je bol.

3. Topstukken in het Van Abbemuseum

Van Abbemuseum, Eindhoven - Gratis met uw VIP-KAART

Liefhebbers van hedendaagse kunst kunnen hun hart ophalen in het Van Abbemuseum in Eindhoven. Het is een van de meest toonaangevende musea voor hedendaagse kunst in Europa. Het heeft een uitgebreide internationale collectie van ruim 3.000 kunstwerken, waaronder sleutelwerken van Lissitzky, Picasso, Kokoschka, Chagall, Beuys, McCarthy, Daniëls en Körmeling. Momenteel zijn er exposities over o.a. De Stijl, verschillende generaties ontwerpers van de Design Academy en een experimentele ‘making of’ van de klassieke canon van moderne kunst. Elke eerste donderdag van de maand is het museum tot 21.00 geopend.

4. Genieten van de klassieker Vivaldi

Tour door Nederland

‘4 Jaargetijden’ met Angela Schijf is een voorstelling voor het hele gezin. Het neemt u mee op een avontuurlijke reis, dwars door een barre winter, een sprankelende lente, een verzengende zomer en een onstuimige herfst. Ontdek samen met een van de meest geliefde actrices van ons land een hoogtepunt uit de klassieke muziek: De Vier Jaargetijden van Vivaldi, live uitgevoerd door het Vivaldi Consort. Met uw BankGiro Loterij VIP-KAART geniet u met 25% korting van deze voorstelling.

5. Duivels dilemma in de theatervoorstelling Terror

diverse locaties in Nederland - bekijk de aanbieding

Als zelfs de Nederlandse media over een Duits toneelstuk berichten, mag duidelijk zijn dat er iets bijzonders op de planken staat! In het toneelstuk ‘Terror’ zadelt de Duitse toneelschrijver Ferdinand von Schirach het publiek op met een duivels dilemma: een gekaapt vliegtuig met 148 passagiers dreigt te pletter te vallen op een volle Amsterdam Arena met 54.000 mensen die de interland Nederland - Duitsland bijwonen. Een straaljagerpiloot haalt het toestel neer en staat terecht. Het publiek moet een oordeel vellen: is hij een held of redder van duizenden levens? Elke voorstelling kan de uitkomst verschillen.

Uw VIP-KAART

  • Gratis naar ruim 100 Nederlandse topmusea
  • Ontvang tot 50% korting op de leukste dagjes en avondjes uit
  • Kans op exclusieve evenementen en arrangementen