Muziekfeest van het jaar

Vijf tips voor een avondje of dagje uit
deel 3

17 november 2017 - De maand december staat weer voor de deur en dat betekent kortere dagen. Voor wat licht in deze donkere dagen hebben wij wat tips voor een avondje uit op een rijtje gezet. En deze tips wilt u niet missen want met uw VIP-KAART kunt u met korting óf zelfs helemaal gratis een avond genieten.

De vijf tips van vorige week gemist of op zoek naar nog meer inspiratie voor een leuke avond uit: Lees hier deel 1 voor meer tips. En lees hier deel 2 voor nog meer inspiratie.

1. Ontdek de verleidingen van suiker bij Sticky Business

Stedelijk Museum, Schiedam – bekijk de aanbieding

Een berglandschap van gekleurd suiker, een vrouwenbeeld waar je aan mag likken: Sticky Business is een tentoonstelling over de verleiding van suiker in de kunst. Bekijk suiker zoals je het nog nooit hebt gezien: door een zoetzure bril. Leer aan de hand van bijna tachtig snoepjes, koekjes en andere lekkernijen over suiker in verschillende culturen. Met uw VIP-KAART krijgt u 50% korting op max. 4 kaarten.

2. Zing mee met het Muziekfeest van het jaar

Ziggo Dome, Amsterdam - bekijk de aanbieding

Zin in een avondje oer-Hollandse gezelligheid? Dat kan op 8 december in de Ziggo Dome! Zing uit volle borst mee met Jan Smit, André Hazes, Geard Joling, René Froger en vele anderen artiesten. Zij zingen prachtige klassiekers en brengen een ode aan het Hollandse lied. Met uw VIP-KAART krijgt u 20% korting op max. 4 kaarten

3. Gieren van het lachen doe je bij Boom Chicago

Boom Chicago, Amsterdam - bekijk de aanbieding

Sinds 1993 staat Boom Chicago garant voor een lach op je gezicht. In het komedietheater schuwt men niet om wereldwijde problemen aan te kaarten. Op het scherpst van de snede ziet u hilarische sketches over sociale en politieke problemen zoals privacy, technologie, Europa, extreemrechts, 9/11. Met uw VIP-KAART krijgt u 25% korting op diverse voorstellingen.

4. Duik in de wereld van de opera: La Bohème

Nationale Opera & Ballet, Amsterdam – bekijk de aanbieding

De donkere dagen zijn uitermate geschikt om in het rode pluche van de Nationale Opera te duiken. In december krijgt u 25% korting op Puccini’s La Bohème. De opera gaat over de liefde tussen jonge, Parijse kunstenaars en hoe ze proberen te leven van een kunstenaarsbestaan. La Bohème leent zich met haar vlotte verhaal en mooie muziek perfect voor een eerste kennismaking met opera.

5. De theatervoorstelling Nieuwe Familie geeft een gezicht aan vluchtelingen

Tour door Nederland – bekijk de aanbieding

Anderhalf jaar geleden ontmoette Sanne Vogel Muayad en iets later Amir. Beiden waren op de vlucht voor de oorlog in Syrië. Omdat ze maandenlang in een tentenkamp moesten wachten, logeerden ze soms weken bij Sanne. Tijdens de voorstelling blikken ze terug op deze bijzondere logeerpartij, de gekke situaties die dat soms opleverde en de band die ontstond. Met uw VIP-KAART krijgt u 20% korting op tickets.

BONUSTIP: Met 2 personen gratis naar 6 musea!

Nog tot en met 31 december bezoekt u de volgende 6 musea gratis met uw BankGiro Loterij VIP-KAART:

En bij alle 50 topmusea, waar u gratis met uw VIP-KAART naar toe mag, kunt u kans maken op € 10.000,-. Nog heel 2017! Bekijk de actie hier.

Uw VIP-KAART

  • Gratis naar ruim 100 Nederlandse topmusea
  • Ontvang tot 50% korting op de leukste dagjes en avondjes uit
  • Kans op exclusieve evenementen en arrangementen