Amsterdamse Bos theater

5 zomerse uitjes met de VIP-KAART

14 juni 2018 - Zodra de zon schijnt, willen we in Nederland niets liever dan naar buiten. Eén zonnestraaltje is voldoende om het terras op te duiken. Gelukkig valt er genoeg buiten te beleven, zo ook met je VIP-KAART. We selecteerden vijf zomerse uitjes!

1. Een magische avond bij het Amsterdamse Bostheater

dinsdag 24 juli tot en met zaterdag 8 september - Meer informatie

Door de verlichte bomen, op een open plek herrijst een groot podium. Op deze magische plek zie je de tragisch-hilarische voorstelling ‘De Meeuw’. Bezoek met 2 personen het Amsterdamse Bosthater met 20% korting.

2. Bezoek gratis Museumstoomtram en het Zuiderzeemuseum

de hele zomer! - Meer informatie

Maak een reis door de tijd aan boord van een ouderwetse stoomtram. Passeer ouderwetse stations en leer alles over het vervoermiddel van vroeger. In Medemblik stap je over op de gratis boot naar Enkhuizen waar je ook het Zuiderzeemuseum gratis bezoekt.

3. Doe een street-art tour in Breda met Blind Walls Gallery

dinsdag 29 april tot en met zondag 28 oktober - Meer informatie

Ga op ontdekkingsreis door Breda en leer de stad kennen aan de hand van haar bijzondere muurschilderingen! Tijdens de anderhalf uur durende wandeltocht hoor je van alles over de (inter)nationale street-art. Met de VIP-KAART krijg je 50% korting op 2 tickets.

4. Bezoek één van de vele Nederlandse kastelen

de hele zomer! - Meer informatie

Nederland kent zo’n 3500 kastelen. Bij veertien daarvan kun je met de VIP-KAART de geschiedenis beleven en voelen hoe adellijke families in al hun pracht en praal leefden. Krijg tot wel 50% korting op één of meer tickets per VIP-KAART.

5. Wonderfeel festival

vrijdag 20 juli tot en met zondag 22 juli - Meer informatie

Geniet van klassieke muziek terwijl je midden in de natuur bent. Bepaal zelf het tempo en struin van podium naar podium en langs vele foodtrucks. Met films, verhalen, poëzie en een uitgebreid kinderprogramma is er voor ieder wat te doen. Met de VIP-KAART krijgt je 25% korting op maximaal 4 tickets.

Uw VIP-KAART

  • Gratis naar ruim 100 Nederlandse topmusea
  • Ontvang tot 50% korting op de leukste dagjes en avondjes uit
  • Kans op exclusieve evenementen en arrangementen