Theaterweekend

Het Nationaal Theaterweekend

Ontdek, ervaar en beleef het theater tijdens het Nationaal Theaterweekend!

Ook dit jaar nodigen tientallen theaters u weer van harte uit: van 25 t/m 27 januari vindt de vierde editie van het Nationaal Theaterweekend plaats. 70 theaters in het hele land openen hun deuren. Voor € 10,- bezoekt u een voorstelling. Maar er is meer te doen. Krijgt u een kijkje achter de schermen? Ontmoet u die beroemde acteur? Of ontbijt u met het hele gezin tijdens een kindervoorstelling?

Het Nationaal Theaterweekend is in het leven geroepen naar aanleiding van de benarde positie van de podiumkunsten. Minder zalen zijn uitverkocht, projectbijdragen zijn verminderd en het aanbod verschraalt. Het Weekend verlaagt (financiële) drempels en verleidt nieuw publiek om het theater te bezoeken. De BankGiro Loterij juicht deze samenwerking in de podiumkunstensector toe en ondersteunt de ambitie om meer en nieuw publiek de zalen in te trekken.

Juicht u dit initiatief ook van harte toe? Klik dan op onderstaande button om lid te worden. De opbrengst van de helft van elk lot gaat zo lang u meespeelt naar het Nationale Theaterweekend.

Natuurlijk maakt u als deelnemer van de BankGiro Loterij ook kans op mooie prijzen. Daarnaast ontvangt u een persoonlijke VIP-KAART waarmee u gratis meer dan 70 topmusea bezoekt en korting krijgt op leuke dagjes uit. Ook zijn er regelmatig acties met gratis kaarten.