het nieuwe instituut rotterdam

Het Nieuwe Instituut

Het Nieuwe Instituut brengt architectuur, design en e-cultuur samen in een nationaal en internationaal tentoonstellings- en onderzoeksprogramma over onder meer landschap, interieur, materialen en jaarthema’s zoals de Eerste Wereldoorlog en Wereldtentoonstellingen. Het Nieuwe Instituut beheert een van de grootste architectuurarchieven ter wereld, Huis Sonneveld, museumwoning in de stijl van Het Nieuwe Bouwen, en het Open Maquettedepot in de Van Nellefabriek.

Het Nieuwe Instituut is ontstaan op 1 januari 2013 uit een fusie van het Nederlands Architectuurinstituut, Premsela, Nederlands Instituut voor Design en Mode, en Virtueel Platform, kennisinstituut voor e-cultuur.

VIP-KAART

Met uw BankGiro Loterij VIP-KAART heeft u gratis toegang tot dit museum. U hoeft hiervoor niet te reserveren: op vertoon van uw BankGiro Loterij VIP-KAART mag u gratis naar binnen. Bij tijdelijke tentoonstellingen kan een toeslag worden gevraagd. Benieuwd naar de overige voordelen van de VIP-KAART? Kijk op bankgiroloterij.nl/vipkaart.

U ontvangt de VIP-KAART automatisch als u deelnemer wordt in de BankGiro Loterij. De kaart is geldig zolang u meespeelt.

Tel
010 - 440 12 00
Web
www.hetnieuweinstituut.nl
Adres
Museumpark 25
3015 CB Rotterdam

Steun + speel mee

Speel mee

Gesteund sinds 2006

Algemene bijdrage 2018
€ 200.000,-
Door deelnemers gekozen bijdrage 2018
€ 40.061,-