Live! Op zondag

De Kunsthal Rotterdam neemt een unieke positie in binnen het Nederlandse culturele landschap. Met spraakmakende tentoonstellingen biedt de Kunsthal bezoekers een avontuurlijke reis langs verschillende culturen en kunststromingen en weet daarmee jaarlijks een breed landelijk publiek te trekken.

Rotterdam heeft veel te bieden op het gebied van kunst, cultuur, architectuur, muziek en eten & drinken. De grote verscheidenheid aan culturen maakt Rotterdam uniek in zijn soort en de mentaliteit van aanpakken maakt deze stad verfrissend. Steeds meer bewoners en bezoekers weten de Maasstad te vinden als het gaat om vrijetijdsbesteding. Waar het echter aan ontbreekt is een plek waar de veelzijdigheid van de stad bij elkaar komt. Daar gaat de Kunsthal iets aan doen met een nieuw jaarlijks terugkerend zomerfestival: Kunsthal LIVE!. Een gratis toegankelijk festival met een laagdrempelige openluchtprogrammering die een breed en divers publiek trekt en kennis laat maken met kunst en cultuur in brede zin. Elke zomereditie krijgt een ander tintje, aansluitend op de zomertentoonstelling in de Kunsthal op dat moment.

Lancering

De lancering van de eerste editie van Kunsthal LIVE! is gepland voor zondag 15 juli 2018, met deze bijdrage organiseert de Kunsthal drie jaar lang zes edities per jaar en wordt een nieuwe Rotterdamse traditie geboren.

Tel
010 - 440 03 01
Web
www.kunsthal.nl
Adres
Westzeedijk 341
3015 AA Rotterdam
Extra bijdrage 2017
€ 350.000,-