Kunsthal Rotterdam

Een museum zonder eigen collectie maar met Rotterdamse flair. Samen met verrassende en uiteenlopende partners zoals het Nationaal Archief en het Nederlands Octrooibureau, maakt de Kunsthal 25 tentoonstellingen per jaar voor een groot publiek: over Dino’s en Japanse schilderingen, 70 jaar Beatrix, Jean Paul Gaultier en James Bond.

Een bezoek aan de Kunsthal is een boeiende tocht langs oude meesters, vergeten culturen, fascinerende foto’s, vernieuwend design en hedendaagse kunst. Omdat er altijd meerdere exposities tegelijk te bezichtigen zijn, biedt de Kunsthal een avontuurlijke reis door verschillende werelddelen en kunststromingen.

VIP-KAART

Met uw BankGiro Loterij VIP-KAART heeft u gratis toegang tot dit museum. U hoeft hiervoor niet te reserveren: op vertoon van uw BankGiro Loterij VIP-KAART mag u gratis naar binnen. Bij tijdelijke tentoonstellingen kan een toeslag worden gevraagd. Benieuwd naar de overige voordelen van de VIP-KAART? Kijk op bankgiroloterij.nl/vipkaart.

U ontvangt de VIP-KAART automatisch als u deelnemer wordt in de BankGiro Loterij. De kaart is geldig zolang u meespeelt.

Tel
010 - 440 03 01
Web
www.kunsthal.nl
Adres
Westzeedijk 341
3015 AA Rotterdam

Steun + speel mee

Speel mee

Gesteund sinds 2007

Algemene bijdrage 2019
€ 200.000,-
Door deelnemers gekozen bijdrage 2019
€ 310.578.-