is dit een alttag

Mauritshuis: The grand reopening

Het Mauritshuis opent medio 2014 na een verbouwing van twee jaar de deuren weer voor het publiek. Op tijd en binnen budget. Publiekslievelingen als Vermeers Meisje met de parel en Het Puttertje van Fabritius komen weer terug naar huis. De heropening wordt niet alleen aangegrepen om alle liefhebbers van Het Mauritshuis weer te verwelkomen maar ook om nieuw publiek te werven. Samen met de BankGiro Loterij wil het Mauritshuis ervoor zorgen dat een bezoek aan het Mauritshuis hét uitstapje is van de zomer van 2014.

De hele zomer kan iedere bezoeker in de ‘BankGiro Loterij Lounge’ genieten van een heerlijke kop koffie en een BankGiro Loterij taartje. Aan de wanden zijn reproducties te zien van de werken die met steun van de BankGiro Loterij zijn aangekocht. Het feestgevoel wordt versterkt door de organisatie van een aantal evenementen. Onder meer een filmvertoning van The Girl with a Pearl Earring, een mini-theatervoorstelling met historische personages van het Mauritshuis en spontane pop-up optredens.

De opening van het Mauritshuis is hét culturele evenement van 2014 en met deze bijdrage van de BankGiro Loterij wordt dit een feest om niet te missen.

Tel
070 - 302 34 56
Web
www.mauritshuis.nl
Adres
Korte Vijverberg 8
2513 AB Den Haag
Algemene bijdrage 2013
€ 660.000,-