Museum voor Moderne Kunst Arnhem

Museum Arnhem

Op de glooiende oever van de Rijn, vlakbij de binnenstad van Arnhem ligt een prachtig en fijngebouwd museum: Museum Arnhem. Eenmaal binnen wordt de bezoeker verrast door de moderne vormgeving, welgemeende gastvrijheid, de bijzondere collectie en het strategisch gelegen museumcafé.

De collectie van het museum bestaat voor een groot deel uit magisch realisten en kunst met een focus op gender. Ook maakt het museum in de programmering handig gebruik van de nabijheid van de Hogeschool voor de Kunsten in Arnhem, bekend om zijn hoogwaardige afdeling Mode.

Het museum gebruikt de bijdrage van de BankGiro Loterij voor versteviging van het collectiebeleid.

VIP-KAART

Met uw BankGiro Loterij VIP-KAART heeft u gratis toegang tot dit museum. U hoeft hiervoor niet te reserveren: op vertoon van uw BankGiro Loterij VIP-KAART mag u gratis naar binnen. Bij tijdelijke tentoonstellingen kan een toeslag worden gevraagd. Benieuwd naar de overige voordelen van de VIP-KAART? Kijk op bankgiroloterij.nl/vipkaart.

U ontvangt de VIP-KAART automatisch als u deelnemer wordt in de BankGiro Loterij. De kaart is geldig zolang u meespeelt.

Tel
026-303 14 40
Web
www.museumarnhem.nl
Adres
Utrechtseweg 87
6812 AA Arnhem

Gesteund sinds 2010

Algemene bijdrage 2019
€ 200.000,-