Museum Beelden aan Zee

Museum Beelden aan Zee

Museum Beelden aan Zee is gevestigd op een prachtige locatie in de duinen van Scheveningen. Het museumgebouw is ontworpen door Wim Quist.

Het museum is een particulier initiatief van het echtpaar Scholten en opende in 1994 zijn deuren. Het is tot op heden het enige museum in Nederland dat zich uitsluitend op moderne, hedendaagse en internationale beeldhouwkunst richt. De collectie bestaat uit ruim 3.000 beelden, sculpturen en penningen. Het merendeel van de collectie dateert uit de tweede helft van de 20e eeuw. In de collectie neemt het gebeeldhouwde portret een prominente plaats in.

VIP-KAART

Met uw BankGiro Loterij VIP-KAART heeft u gratis toegang tot dit museum. U hoeft hiervoor niet te reserveren: op vertoon van uw BankGiro Loterij VIP-KAART mag u gratis naar binnen. Bij tijdelijke tentoonstellingen kan een toeslag worden gevraagd. Benieuwd naar de overige voordelen van de VIP-KAART? Kijk op bankgiroloterij.nl/vipkaart.

U ontvangt de VIP-KAART automatisch als u deelnemer wordt in de BankGiro Loterij. De kaart is geldig zolang u meespeelt.

Tel
070 - 358 58 57
Web
www.beeldenaanzee.nl
Adres
Harteveltstraat 1 / Boulevard
2586 EL Scheveningen

Steun + speel mee

Speel mee

Gesteund sinds 2008

Algemene bijdrage 2018
€ 200.000,-
Door deelnemers gekozen bijdrage 2018
€ 2.862,-