Rijksmuseum van Oudheden

Rijksmuseum van Oudheden

Het Rijksmuseum van Oudheden is tegelijkertijd modern, toegankelijk, leerzaam en publieksvriendelijk. De indrukwekkende collectie van dit museum omvat schatten uit Egypte, het Nabije Oosten, Griekenland, Rome en Nederland.

Het monumentale pand lijkt gemaakt voor het herbergen van zo’n omvangrijke collectie. De centrale hal, met de intrigerende Isis-tempel uit het Egyptische Taffeh, nodigt uit om de rest van het gebouw en de collectie te verkennen.

VIP-KAART

Met uw BankGiro Loterij VIP-KAART heeft u gratis toegang tot dit museum. U hoeft hiervoor niet te reserveren: op vertoon van uw BankGiro Loterij VIP-KAART mag u gratis naar binnen. Bij tijdelijke tentoonstellingen kan een toeslag worden gevraagd. Benieuwd naar de overige voordelen van de VIP-KAART? Kijk op bankgiroloterij.nl/vipkaart.

U ontvangt de VIP-KAART automatisch als u deelnemer wordt in de BankGiro Loterij. De kaart is geldig zolang u meespeelt.

Extra project

  • Rijksmuseum van Oudheden: Een nieuwe jas voor de Egyptische Tempel uit Taffeh

    ‘Nieuwe jas’ geeft entreehal en tempel de allure die zij verdienen en geeft extra cachet aan het tweehonderdjarig jubileum van het museum.

    Bekijk project

Tel
071 - 516 31 63
Web
www.rmo.nl
Adres
Rapenburg 28
2311 EW Leiden

Steun + speel mee

Speel mee

Gesteund sinds 2009

Algemene bijdrage 2019
€ 200.000,-
Door deelnemers gekozen bijdrage 2019
€ 294.346,-