Zeeuws Museum

Het Zeeuws Museum is gevestigd in de Abdij in het centrum van Middelburg en beheert een diverse verzameling van Zeeuws erfgoed. Van wereldberoemde 16e-eeuwse wandtapijten tot uitbundige Zeeuwse mode en hedendaagse kunst. Het museum heeft zichzelf tot doel gesteld deze enorme variëteit aan objecten in steeds nieuwe presentaties te vatten en te tonen aan een breed publiek. Door een onconventionele wijze van presenteren wordt het publiek op een verrassende manier in aanraking gebracht met de collectie. Hierbij staat de Zeeuwse identiteit voorop.

VIP-KAART

Met uw BankGiro Loterij VIP-KAART heeft u gratis toegang tot dit museum. U hoeft hiervoor niet te reserveren: op vertoon van uw BankGiro Loterij VIP-KAART mag u gratis naar binnen. Bij tijdelijke tentoonstellingen kan een toeslag worden gevraagd. Benieuwd naar de overige voordelen van de VIP-KAART? Kijk op bankgiroloterij.nl/vipkaart.

U ontvangt de VIP-KAART automatisch als u deelnemer wordt in de BankGiro Loterij. De kaart is geldig zolang u meespeelt.

Tel
0118 - 65 30 00
Web
www.zeeuwsmuseum.nl
Adres
Abdij
4331 BK Middelburg

Steun + speel mee

Speel mee

Gesteund sinds 2008

Algemene bijdrage 2019
€ 200.000,-
Door deelnemers gekozen bijdrage 2019
€ 1.217,-