Extra's: ontdek alle voordelen van meespelen

Als BankGiro Loterij deelnemer maakt u elke trekking kans op meer dan 200.000 prijzen. Maar er is meer! Met uw deelname steunt u culturele organisaties in Nederland én u profiteert van heel veel leuke extra's!

Uw persoonlijke VIP-KAART

Alle BankGiro Loterij deelnemers ontvangen een persoonlijke VIP-KAART. Met deze kaart bezoekt u ruim 100 topmusea in Nederland gratis en ontvangt u tot wel 50% korting op de leukste dagjes uit.

Begin januari is ook de jubileumeditie van onze VIP-KAART Voordeelgids verstuurd. In de gids vindt u vouchers voor cadeautjes, inspiratie voor voordelige dagjes uit én mooi thuisaanbod.

Meer over de VIP-KAART

Kans op exclusieve belevenissen

Met uw VIP-KAARTnummer kunt u ook kans maken op tickets voor unieke evenementen of belevenissen. Zo kon u in 2020 een exclusieve overnachting in het Aviodrome en Het Noordbrabants Museum winnen. Ook werden er arrangementen voor onze Cultuurcamping aan Zee verloot.

Meer over Kans op

DeelnemersVoordeel

Op Mijn BankGiro Loterij kunt u meedoen aan gratis extra winacties, via DeelnemersVoordeel. Elke maand verloten we hier allerlei prijzen, van cadeaukaarten en stofzuigers tot studioplekken en kerstbomen. Met één klik op de groene button 'Ik wil kans maken' doet u al mee!

Meer over DeelnemersVoordeel