Open Dagen Drenthe

Op zaterdag 12 juni en zondag 13 juni vinden de BankGiro Loterij Open Dagen plaats in het Drents Museum in Assen. Om u te bedanken voor uw deelname, nodigen wij u graag uit voor één van deze dagen.

Ja ik wil mij aanmelden

Exclusief programma

Tijdens de BankGiro Loterij Open Dagen is er een exclusief programma voor u georganiseerd. Wij ontvangen u graag vanaf 16.00 uur. Het programma zal tot 21.30 uur duren. U kunt zich binnen dit tijdsbestek aanmelden voor een tijdslot naar keuze. En natuurlijk ontvangt u van ons een drankje en een lekkernij. U bent van harte welkom, samen met maximaal 1 introducé!

* Uiteraard houden wij rekening met alle geldende RIVM-richtlijnen.

Programma

Er zijn verschillende ruimtes waar u aan verschillende activiteiten deel kan nemen. 

  • Lezing bij de tentoonstelling van Henk Helmantel (Meesterschilder)
  • Workshop rastertechniek bij de tentoonstelling “Bühne” van Matthias Weischer
  • Collage workshop bij de tentoostelling 'PLAY!' van Tamara Muller
  • Photobooth bij de tentoonstelling Bühne

Let op: voor sommige activiteiten is door de huidige maatregelen een beperkt aantal plekken beschikbaar, maar wij doen ons best om zoveel mogelijk mensen te plaatsen.

Ja ik wil mij aanmelden >

Van zaterdag 5 juni tot en met zondag 4 juli organiseert de BankGiro Loterij een speciale Museumheropeningsactie: de gehele periode krijgt u met uw VIP-KAART gratis toegang voor 4 personen bij ruim 85 musea, waaronder het Drents Museum.

Voor de BankGiro Loterij Open Dagen geldt dat u maximaal één introducé mee kunt nemen naar het museum. Dit doen wij, omdat wij zoveel mogelijk deelnemers de kans willen geven om te genieten van de Open Dagen. Wilt u graag met 4 personen naar het Drents Museum? Dan kunt u het museum op eigen gelegenheid bezoeken met uw VIP-KAART. Klik hier voor meer informatie.