Open Dagen Noord-Holland

Op zaterdag 26 juni en zondag 27 juni vinden de BankGiro Loterij Open Dagen plaats in het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen. Om u te bedanken voor uw deelname, nodigen wij u graag uit voor één van deze dagen.

Ja ik wil mij aanmelden

Exclusief programma

Tijdens de BankGiro Loterij Open Dagen is er een exclusief programma voor u georganiseerd met het thema toerisme. Wij ontvangen u graag vanaf 10.00 uur. Het programma zal tot 17.00 uur duren. 

U kunt zich binnen het tijdsbestek van 10.00 uur tot 13.30 uur aanmelden voor een tijdslot naar keuze. Houd er wel rekening mee dat er een beperkt aantal plekken beschikbaar zijn dus reserveer snel uw tijdslot naar keuze.  

En natuurlijk ontvangt u van ons een drankje en een lekkernij. U bent van harte welkom, samen met drie introducés!

* Uiteraard houden wij rekening met alle geldende RIVM-richtlijnen.

Zuiderzeemuseum

In het binnen- én buitenmuseum laat de tentoonstelling Must See de bezoeker op een andere manier kijken naar bekende Nederlandse iconen die hebben bijgedragen aan het typische beeld van Nederland in het buitenland. Vijftien kunstenaars ontwierpen speciaal voor Must See een kunstwerk: van kaas tot klederdracht en van fiets tot visserij. Veel van deze karakteristieke iconen hebben hun oorsprong in het Zuiderzeegebied.

Programma

Er zijn verschillende activiteiten waaraan u deel kunt nemen

  • Bekijk de 15 iconische MUST SEE kunstwerken
  • Schilder uw eigen Delfts Blauwe tegeltje
  • Wordt rondgeleid langs de MUST SEE kunstwerken
  • Volg de kinderspeurtocht 'Ik zie, ik zie'
  • Bestempel een canvas tasje (voor kinderen)

Let op: voor sommige activiteiten is door de huidige maatregelen een beperkt aantal plekken beschikbaar, maar wij doen ons best om zoveel mogelijk mensen te plaatsen.

Ja ik wil mij aanmelden