Goed Geld Gala in Tropenmuseum

Goed Geld Gala 2016 BankGiro Loterij

Het Goed Geld Gala vindt plaats in het Tropenmuseum in Amsterdam. Woensdag 3 februari 2016 zijn de deuren van het Tropenmuseum vanaf 17.30 uur geopend.

In de rechterkolom vindt u het hele programma en een routebeschrijving. Heeft u vragen over het Goed Geld Gala of over uw aanmelding, neemt u dan contact op met Bente Boukhaf via goedgeldgala@bankgiroloterij.nl of telefoonnummer 020 573 7570..

Over het Tropenmuseum

Het Tropenmuseum is een museum over mensen, gevestigd in een van de mooiste originele museumgebouwen van Nederland.

De Lichthal vormt na de recente verbouwing de centrale plek van het museum en is de verbinding tussen het geheel nieuwe museumcafé, heringericht door Piet Boon, de nieuwe museumwinkel en de verschillende tentoonstellingen. Het museum is nu ook aan de achterzijde toegankelijk vanuit het Oosterpark. De voorzijde van het museum en de vaste museale inrichting worden in een latere fase aangepakt en zijn naar verwachting eind 2017 gereed.

Vanuit de monumentale Lichthal is er een weids uitzicht op wat het museum te bieden heeft: negen vaste tentoonstellingen waarbij de objecten stuk voor stuk een menselijk verhaal laten zien en nieuwsgierig maken naar de enorme culturele diversiteit die de aarde rijk is.

Ze vertellen over universele menselijke thema’s zoals rouwen, vieren, versieren, bidden of vechten. Van Afrika tot West- en Zuidoost-Azië, van Nieuw-Guinea tot Latijns-Amerika en van een verhalenreis tot een muziekreis – in het Tropenmuseum ontdek je de verschillen, maar ook dat we feitelijk gewoon hetzelfde zijn.

Uw gastvrouw

Chantal Janzen presenteert het Goed Geld Gala 2016.

Keynote spreker

Jimmy Nelson is de keynote spreker tijdens het Goed Geld Gala 2016.

Programma

17.30 uur ontvangst
18.00 uur
aanvang diner
18.30 uur
aanvang programma

Bekendmaking resultaten 2015

  • Verdeling opbrengst
  • Eenmalige schenkingen
  • Extra projecten

Keynote spreker
Jimmy Nelson

22.00 uur einde

Dresscode: Tenue de ville

Routebeschrijving

Route naar het Tropenmuseum