Dagelijks Leven Boijmans

Ontdek het dagelijks leven in de 16e eeuw in Museum Boijmans Van Beuningen: OP=OP

Na meer dan vier eeuwen is ‘De Hooiwagen’ van Jheronimus Bosch terug in Nederland. Dit pronkstuk maakt onderdeel uit van de tentoonstelling ‘De ontdekking van het dagelijks leven - van Bosch tot Brueghel’ die tot en met 17 januari 2016 te zien is in Museum Boijmans Van Beuningen in Rotterdam.

De tentoonstelling biedt u een blik in het dagelijks leven van de 16e eeuw, met bordelen, feestvierende boeren, kwakzalvers en ongelijke liefde, en bevat een selectie van politiek incorrecte schilder- en prentkunst van het hoogste niveau.

Op zaterdag 19 december 2015 opent het museum ‘s avonds haar deuren speciaal voor de deelnemers van de BankGiro Loterij, zodat u in alle rust deze bijzondere tentoonstelling kunt bekijken. Verschillende gidsen staan klaar om u meer informatie te geven over de getoonde werken. Maar dit is niet alles: Herman Pleij, emititus hooglegaar Nederlandse letterkunde, gespecialiseerd in Middeleeuwse Literatuur geeft deze avond een exclusieve lezing over het leven in de 16e eeuw. Natuurlijk zorgen wij ook voor een drankje.

Programma zaterdag 19 december 2015

19.30 uur Ontvangst met borrel
19.50 uur Welkomstwoord
20.00 uur Lezing Herman Pleij
20.30 uur Mogelijkheid tot bezoeken tentoonstelling
22.30 uur Einde programma

De BankGiro Loterij mag nog eens 50 keer 2 kaarten weggeven voor de exclusieve avondopenstelling, ter waarde van € 30,- per persoon. Behoort u tot de eerste 50 deelnemers van de BankGiro Loterij aan deze actie, dan bent u van harte welkom en ontvangt u van ons bericht.

project.general_error_message
Dit is een OP = OP actie. De actie loopt zolang de voorraad strekt.