Lennaert Kuijpers

Managing Director van de BankGiro Loterij

Lennaert Kuijpers (1983) woont met zijn vrouw en twee dochters (zeven en negen) in Vlaardingen. Na het behalen van zijn HBO opleiding Hogere informatica aan de Hogeschool Rotterdam in 2005, start hij als Software Ontwikkelaar bij Atos Origin. In de jaren daarop groeit hij naar de rol van business consultant, waarin hij met zijn optimisme, deskundigheid en verbindende kracht complexe IT uitdagingen tot een goed einde brengt. In 2014 begint zijn Novamedia avontuur bij de Postcode Loterij in Groot-Brittannië als plaatsvervangend hoofd Dataservice, in 2016 gevolgd door de functie Hoofd Dataservice van de Goede Doelen Loterijen.  

In 2020 verruilt hij deze functie voor die van Managing Director Goede Doelen Loterijen, waar hij verantwoordelijk is voor de afdelingen Dataservice, Ledenservice, Financiën, HR, Marketing Intelligence & Technology en Facilitaire dienst en online gaming.

De rollen van familieman, IT-er, rasoptimist en tekenaar combineert hij in zijn dagelijkse manier van werken, om gezamenlijk en met veel plezier doelen te bereiken.