David Bowie

Een exclusieve avond David Bowie is in het Groninger Museum: OP=OP

Nog voordat de tentoonstelling over David Bowie in Nederland te zien is, is het al een kaskraker gebleken! De tentoonstelling David Bowie is op wereldtour en heeft na Londen al de steden Toronto, Sao Paulo, Berlijn, Chicago en Parijs bereikt. Na Melbourne zal David Bowie nog één keer Europa aandoen: Groningen.

Speciaal voor deelnemers van de BankGiro Loterij opent het Groninger Museum op zaterdagavond 19 december 2015 haar deuren zodat deze bijzondere tentoonstelling in alle rust bezocht kan worden. Onder het genot van een feestelijk hapje en drankje kunt u meer dan 300 objecten uit het persoonlijke archief van David Bowie bewonderen. De collectie bestaat onder andere uit handgeschreven songteksten, originele kostuums, foto’s, ontwerpen van albums en ander zeldzaam materiaal van de afgelopen 50 jaar.

De BankGiro Loterij mag 150 keer 2 toegangskaarten weggeven, ter waarde van € 45,- per persoon. De actie start op maandag 23 november om 12.00 uur en loopt door zolang de voorraad strekt. Behoort u tot een van de eerste 150 deelnemers, dan bent u van harte welkom en ontvangt u van ons voor 7 december bericht.

Programma zaterdag 19 december

19.00 uur Ontvangst
19.45 uur Welkomstwoord
20.00 uur Mogelijkheid tot bezichtiging tentoonstelling
21.00 uur Borrel in het Bowiecafé
22.00 uur Einde avond

project.general_error_message
De actie loopt zolang de voorraad strekt