Dinosnurk

Overnacht met uw (klein)kinderen tussen de dino's in Naturalis

Het is avond en het museum is dicht. Iedereen is naar huis. Toch brandt er nog licht. Opeens is er rumoer: u en uw kinderen komen slapen tussen de dino’s tijdens de Dinosnurk!

De Dinosnurk

Als BankGiro Loterij-deelnemer kunt u zich exclusief gratis aanmelden (met maximaal twee volwassen en drie kinderen) voor de Dinosnurk van zaterdag 7 op zondag 8 november 2015 in Naturalis. De Dinosnurk is een overnachting in het museum waarbij u uw (klein)kinderen (van 7 tot en met 12 jaar) mee mag nemen.

Op zaterdag gaan om 19.00 uur de deuren open. Voordat er geslapen wordt tussen de dino's zijn er allerlei dino-activiteiten! T. rextalenten testen, Dino Design en de Bottenbingo. Na de spannende afsluiter worden de tanden gepoetst en gaat het licht uit rond 00.00 uur. De volgende dag gaat de wekker en is er nog een heerlijk ontbijt. Op zondag is de Dinosnurk om 09.30 uur afgelopen.

Aanmelden

Meld u aan via onderstaande button. Hier vindt u ook de specificaties. Let op: er kunnen zich in totaal maximaal 100 mensen inschrijven, op=op!

Aanmelden voor dinosnurk