Uw gratis Pathé Thuis Code

U heeft gekozen voor de exclusieve voucher waarmee u gratis een Pathé Thuis code kunt bestellen, mogelijk gemaakt door de BankGiro Loterij! Haal de bioscoop naar uw woonkamer.

Kijk de nieuwste films met het hele gezin, of juist lekker alleen. Het werkt heel eenvoudig: u hoeft alleen te bellen en de gratis Pathé Thuis code is voor u. Met deze code kunt u een Pathé Thuis film naar keuze bestellen.

Bel nu GRATIS: 0800-1177

Dit telefoonnummer is bereikbaar op maandag t/m vrijdag 09:00 - 21:00 uur en op zaterdag 10:00 - 16:00 uur.

Geef uw gegevens door voor de verzending van de Pathé Thuis code en ontvang deze binnen 15 minuten op uw e-mailadres. Met deze code kunt u een film downloaden uit het gehele assortiment. Pak er een zak popcorn bij en laat u verrassen door de magie van een film!

Als u belt naar 0800-1177 zult u de vraag krijgen of er een aanbod tot deelname aan de BankGiro Loterij mag worden gedaan. Juist nu is uw deelname belangrijk, want hiermee steunt u cultuur en het behoud van cultureel erfgoed in Nederland.

Alle dagen prijs

Daarnaast is het bij de BankGiro Loterij alle dagen prijs! Prijzen worden bekend gemaakt uit de maandelijkse trekking. Élke dag is er een winnaar van € 10.000,-, élke week van € 100.000,- en élke maand een winnaar van € 1 MILJOEN!

Alvast veel kijkplezier!