Cobra Museum

Viva España: Spaanse avond in het Cobra Museum!

Het is bijna 60 jaar geleden dat er een Miró tentoonstelling in Nederland te zien was. Met 'Miró & CoBrA. Experimenteel spel' is er in 2015 eindelijk weer een omvangrijke tentoonstelling van Miró met meer dan 120 kunstwerken.

De tentoonstelling laat de belangrijke relatie zien tussen Joan Miró en de kunstenaarsbeweging CoBrA zien. Door kunstwerken van Miró en CoBrA met elkaar in verband te brengen geeft de tentoonstelling inzicht in de gedeelde speelse en poëtische houding die de basis vormt voor de kunst van Joan Miró en de Cobra kunstenaars.

U, als deelnemer van de BankGiro Loterij, kunt aanwezig zijn bij een preview van deze tentoonstelling. Op 7 oktober kunt u de kunstwerken onder het genot van een feestelijk hapje en drankje in alle rust bekijken en staan er rondleiders voor u klaar om toelichting te geven.

Programma 7 oktober

19.30 uur Inloop
20.00 uur Woord van welkom
20.15 uur Mogelijkheid tot bezichtiging museum
22.00 uur Einde avond

Als u hier – samen met een introducé - bij aanwezig wilt zijn, klik dan op onderstaande button. Wij mogen hier 140 x 2 arrangementen voor weggeven. Behoort u tot de eerste 140 deelnemers aan deze actie, dan bent u van harte welkom en ontvangt u van ons bericht.

project.general_error_message
Dit is een op = op actie. De actie loopt zolang de voorraad strekt.