Speluitleg

Hoe werkt meespelen in de BankGiro Loterij? Hier vindt u alles wat u moet weten! Toch nog vragen? Neem dan telefonisch contact op met onze afdeling Ledenservice via 088 – 020 1030.

Cijfers

Uw lotnummer bestaat uit de
laatste 5 cijfers van uw rekeningnummer

Twee eindletters

Naast 5 cijfers heeft ieder lot 2 eindletters. Deze maken uw lotnummer uniek

Uitslagen

Elke 10e van de maand worden de uitslagen bekendgemaakt

Wat kunt u winnen?

Iedere trekking maakt u kans op meer dan tweehonderdduizend prachtige prijzen, zoals cadeaubonnen, stedenreizen en keuzeprijzen. Daarnaast maken we alle dagen een winnaar bekend van € 10.000,- en gaat er elke week € 100.000,- uit. Daarnaast speelt u elke maand mee voor de hoofdprijs van maar liefst € 1 MILJOEN!

Hoe weet u of u heeft gewonnen?

Winnende lotnummers worden iedere 10e van de maand bekendgemaakt. We houden u hiervan op de hoogte door middel van de maandelijkse uitslagen e-mail. Daarnaast maken wij dagelijks de winnaars van geldprijzen bekend. Als u een geldprijs heeft gewonnen wordt deze automatisch op uw rekening gestort.

Wat winnen de culturele organisaties?

Wij zijn blij met onze deelnemers en de culturele organisaties zijn dat ook! Met uw deelname steunt u ruim 90 organisaties die zich inzetten voor cultuur en erfgoed in Nederland. Van uw inleg gaat 40% direct naar onze culturele partners. U kunt ook geoormerkt voor een culturele organisatie meespelen.

Wat kost een lot?

Een lot kost 14,25 euro per trekking. Van uw inleg gaat 40% rechtstreeks naar onze culturele partners. Met uw lot(en) maakt u elke trekking kans op fantastische prijzen! Opzeggen kan op elk moment.

Hoeveel trekkingen zijn er per jaar?

Jaarlijks zijn er vijftien trekkingen bij de BankGiro Loterij. Er zijn twaalf maandelijkse trekkingen en drie extra trekkingen. De extra trekkingen hebben een aangepast prijzenpakket met opvallende prijzen!

Meer over extra trekkingen

Bekijk alle trekkingsdata

Beleef meer met de VIP-KAART

De BankGiro Loterij VIP-KAART ontvangt u gratis bij uw deelname aan de BankGiro Loterij en is geldig zolang u meespeelt! Met de VIP-KAART krijgt u gratis toegang tot ruim 100 musea en tot maar liefst 50% korting op musicals, bioscopen, theaters, concerten, kastelen en dierenparken.

Wat kunt u doen op uw persoonlijke pagina?

Op uw persoonlijke pagina vindt u een overzicht van uw loten en gewonnen prijzen, kunt u uw gegevens wijzigen en meedoen aan leuke winacties.

Naar Mijn BankGiro Loterij

VIP-PUNTEN sparen

Speelt u mee met de BankGiro Loterij? Dan spaart u automatisch VIP-PUNTEN. Hoe langer u meespeelt, hoe groter de geldprijs waar u kans op maakt.

Meer over VIP-PUNTEN