U ontvangt niet één, maar twee welkomstcadeaus als u nu gaat meespelen met een lot in de BankGiro Loterij. Maar liefst € 20,- gegarandeerd op uw rekening én een extra gratis lot voor de trekking van april. Alsof dat nog niet genoeg is maakt u ook nog extra kans op geldbedragen tot € 50.000,-. Vul dus snel uw gegevens in om uw cadeaus te ontvangen!

Een lot kost € 12,- incl. HoofdprijsVerdubbelaar à € 1,50 per trekking, er zijn 14 trekkingen per jaar*. U kunt uw lot op elk gewenst moment stopzetten.

 

Vul hier uw gegevens inUw naam:  Vul de naam in van de rekeninghouder. Gebruik de juiste vakjes (voorletters, tussenvoegsel, achternaam). Is de naam niet goed ingevuld, dan kan dit betekenen dat de aanmelding niet door ons kan worden verwerkt, en speelt u niet mee in de loterij.

 

Uw adres:


 

Uw geboortedatum:

  Om mee te spelen met de loterij dient u 18 jaar of ouder te zijn. Vul uw geboortedatum als volgt in: DD-MM-JJJJ.


 

Overige gegevens:


  Speelt u al mee met de loterij? Vul dan het rekeningnummer in waarvan maandelijks uw inleg wordt afgeschreven. Dit nummer wordt ook gebruikt voor afschrijving van uw lot(en).

Wilt u de uitslagen van de BankGiro Loterij per e-mail ontvangen en bovendien direct op de hoogte zijn van nieuws, acties en spelletjes ? Vul dan uw e-mailadres in. U ontvangt maximaal eenmaal per dag een e-mail van de BankGiro Loterij.


 


 

  • * Vanaf speelronde mei verandert de samenstelling van de lotprijs: € 12,- (incl. HoofdprijsVerdubbelaar à € 0,50)
  • Zonder HoofdprijsVerdubbelaar spelen? Bel Ledenservice 0900 - 300 1600 (10 cpm).
  • U kunt deelnemen aan deze actie met maximaal 3 loten en daarmee maximaal 3x welkomstcadeau(s) ontvangen, bekijk de actievoorwaarden
  • De BankGiro Loterij verwerkt uw gegevens volgens haar Privacy Statement.