Blije winnaars van de BankGiro Loterij

Een grote verrassing in het Frans Hals Museum...

26 oktober 2018 - Afgelopen maand was het weer élke dag prijs bij de BankGiro Loterij. We maakten weer veel winnaars blij met bedragen oplopend tot maar liefst € 1 miljoen! Een aantal winnaars werden op een wel hele speciale manier verrast.

Zij waren uitgenodigd in het Frans Hals Museum in Haarlem waar hen een wel hele mooie verrassing stond te wachten. BankGiro Loterij-ambassadeur Robert ten Brink wachtte de winnaars op en verraste hen met de cheques.

Gijs (45) uit Uden was één van de gelukkige winnaars die een warm onthaal kreeg van Robert. Het bedrag dat op zijn cheque stond? Maar liefst € 100.000,-. En daar weet Gijs wel raad mee.

Droomreis naar Antarctica!

Hij vertelt: “Mijn grote wens is om een reis naar Antarctica te maken. Die ga ik nu in vervulling brengen. Een andere wens is mijn keuken te laten verlagen in verband met mijn handicap. Dat kan ik nu laten uitvoeren. Ik ben ongelofelijk blij!”

€ 1 miljoen voor Dick en Ingrid

Naast Gijs werden ook Dick en Ingrid uit Zaandam uitgenodigd in het Frans Hals Museum. Zij kregen van Robert een cheque overhandigd van wel 1 miljoen euro. Dick (67) is compleet overdonderd: “Wat is dit geweldig! Wat we er precies mee gaan doen, weten we nog niet. We gaan in ieder geval mooie reizen maken!”

Uitreiking te zien op Facebook

Tot slot werden Adrie en Adrie uit Ouddorp verrast in het Frans Hals Museum. Zij waren samen met hun dochter naar het museum gekomen en werden door Robert verrast met een bedrag van 100.000 euro. De uitreiking was te zien op de Facebook-pagina van de BankGiro Loterij.

Adrie en Adrie uit Ouddorp zijn compleet overdonderd: “Wát komt dit goed uit. We vinden het ongelofelijk!”

Ook dochter Anja is ontzettend blij voor haar ouders: “Mijn ouders staan altijd voor iedereen klaar en denken nooit eerst aan zichzelf. Ik gun ze dit van harte!”

Laatste nieuws

  • Miljoenensteun voor culturele sector van private fondsen

    BankGiro Loterij en private fondsen komen met Kickstart Cultuurfonds voor theaters, concertzalen, musea en theaterproducenten.

    Lees meer