Trix in het Naturalis

Fotocredits: Koen Mol

Heerlijk herfstig genieten met de VIP-KAART

De warme truien kunnen weer uit de kast: het is herfst! Terwijl de bossen de meest prachtige kleuren tonen en de eerste grote regenbuien vallen, zijn er ook meer dan genoeg culturele uitjes te beleven tijdens de herfstvakantie. Ontmoet de grootste sterren, laat je creativiteit los of sta oog in oog met een echte dinosaurus!

De BankGiro Loterij geeft de beste tips om zelfs de meest regenachtige herfstdag om te toveren tot een dag vol plezier, gezelligheid en avontuur. 

Naturalis 

Gratis toegang met de VIP-KAART – Meer informatie
Yes, na drie jaar bouwen en verbouwen is het nieuwe Naturalis weer open! Sta oog in oog met T. rex Trix, reis terug naar de tijd van de dinosauriërs en leer alles over de bijzondere rijkdommen van de natuur. Met meer dan 41 miljoen (!) objecten in de collectie raak je nooit uitgekeken in dit prachtige familiemuseum. In de nieuwe museumzalen wandel je tussen talloze diersoorten en sensationele decorstukken.

Extra leuk: in de LiveScience-zaal ontmoeten jong en oud onderzoekers die een uniek kijkje geven in hun werkzaamheden. 

Madame Tussauds

35% korting aan de kassa op 5 tickets per VIP-KAART – Meer informatie
Beleef de glansrijke wereld vol glitter en glamour in Madame Tussauds! Op dit VIP-feestje staan bezoekers op de gastenlijst naast nationale en internationale celebs. Maak een foto met onze koning of koningin, zing een duet samen met Adele of draai samen met alle top DJ's van Nederland, ze zijn er allemaal! Kom in de herfstvakantie langs en beleef deze indrukwekkende en fonkelende wereld vol sterren.

Buurman & Buurman gaan kamperen

20% korting op 8 tickets per VIP-KAART – Meer informatie
De buurmannen hebben het afgelopen jaar hard geklust. Een nieuw dak op het huis en de hele schuur is grondig verbouwd. Tijd voor een welverdiende vakantie! De buurmannen hebben een mooi plekje gereserveerd op de camping. Even de tent opzetten en dan genieten van heerlijke rust. Tenminste dat denken ze…. Geniet van de hilarische buurmannen op 23 oktober in Almere en op 27 oktober in Amstelveen!

ArtNight

20% korting op 2 tickets per VIP-KAART – Meer informatie
Wat is er leuker dan een avondje vol creativiteit en gezelligheid? Bij ArtNight ga jezelf aan de slag met kwasten en verf. Tover met een beetje hulp een prachtig schilderij tevoorschijn om thuis aan de muur te hangen. ArtNights worden georganiseerd op meer dan tien locaties door het hele land, dus er is altijd een ArtNight in de buurt! 

Spoorwegmuseum 

2 personen gratis per VIP-KAART – Meer informatie
Van antieke stoomlocomotieven tot beroemde elektrische treinen, je ziet het allemaal in het Spoorwegmuseum! Stap aan boord van de sprookjesachtige Oriënt Express, ontdek in het splinternieuwe TechLab hoe de techniek achter een trein werkt en reis door bijna twee eeuwen spoorhistorie in de spannende attractie De Vuurproef.

Tijdens de herfstvakantie organiseert het museum de Chugginton doe-dagen van 18 tot en met 22 oktober. De centrale museumhal is omgetoverd tot een groot speelparadijs met talloze leuke activiteiten rondom de tv-serie Chuggington.

Op zoek naar meer leuke uitjes met de VIP-KAART?

KLIK HIER OM HET AANBOD TE BEKIJKEN