Winterse pret met de VIP-KAART

Van briljante ballerina’s tot spannende kerstverhalen: in de wintermaanden is er meer dan genoeg te beleven op de allerleukste culturele locaties. Welke festiviteiten mag u niet missen in deze bomvolle feestmaand? De BankGiro Loterij selecteert speciaal voor u de gezelligste winteruitjes voor een zalige kerstvakantie!

Spectaculaire stunts in het kerstcircus

Tot 50% korting met de VIP-KAART – Meer informatie

Sensationele acrobatiek, internationaal bekroonde acts en lasershows. Bewonder tijdens de feestdagen de coolste stunts in een van de kerstcircussen door het hele land. Waar in Utrecht luchtacrobaten en clowns voor spektakel zorgen, brengen de talenten van het Chinees Nationaal Circus verbazingwekkende acts naar Den Haag. Bij het kerstcircus in Haarlem en Enschede geniet u naast de prachtige circusacts ook van heerlijke hapjes en drankjes van verschillende foodtrucks!

Wegdromen bij balletkunsten

20% korting met de VIP-KAART – Meer informatie

Wie kent het verhaal van De Notenkraker of Het Zwanenmeer niet? In de kerstvakantie schitteren de ballerina’s het Charkov City Opera & Ballet op de podia van verschillende theaters. Droom weg bij de prachtige dansstukken, de fantastische muziek van Tsjaikovski en de schitterende decors en kostuums. Een magisch kerstfeest voor de hele familie!

Schaats tussen de treinen door in het Spoorwegmuseum

2 personen gratis met de VIP-KAART (gratis voor kinderen t/m 3 jaar) – Meer informatie
Tijdens de kerst wordt het Spoorwegmuseum omgetoverd tot het Winter Station met ontelbare lampjes, een antieke carrousel en een prachtige schaatsbaan tussen de oude treinen. Beleef iedere dag verschillende muziek-en kinderactiviteiten en geniet van heerlijke lekkernijen. En naar het Spoorwegmuseum reist u ook nog eens samen voor € 35,-.

Bekijk onze speciale NS-actie.

Plezier met de allerleukste familievoorstellingen

Tot 25% korting met de VIP-KAART – Meer informatie

Op avontuur met Brandweerman Sam of meezingen met alle Sesamstraatbewoners? Met de VIP-KAART is er keuze genoeg! In de decembermaand beleven jong en oud spannende én grappige verhalen bij prachtige familievoorstellingen. Een middag naar het theater met het hele gezin is nog nooit zo leuk geweest!

Geniet van kerstklassiekers op toplocaties

50% korting met de VIP-KAART – Meer informatie

Beleef in de decembermaand onvergetelijke kerstconcerten op prachtige locaties. Van iconische kerstklassiekers als Jingle Bells' en 'Silent Night' tot de Messiah van Händel, als deelnemer geniet u van de beste kortingen op sfeervolle kerstconcerten. Laat u meevoeren door indrukwekkende koren, bombastische muziek en bekroonde musici.

Winterse sferen bij Rijksmuseum Muiderslot

Gratis met de VIP-KAART – Meer informatie

Stap terug in de tijd en ervaar hoe het winterse leven er vroeger aan toe ging op een kasteel! Bij Rijksmuseum Muiderslot ontdekken jong en oud wat kasteelbewoners deden tijdens de donkere decembermaand. Luister naar spannende kerstverhalen, maak een sfeervolle wandeling of proef de winterse kost in het museumcafé.

Bonustip - Altijd met korting naar de film!

Een avondje naar de film is altijd een goed idee! Wist u al dat u met de VIP-KAART altijd korting krijgt op een bioscoopbezoek bij verschillende ketens? Ontvang korting bij onder andere Pathé, Vue, Kinepolis en het Omniversum!

Op zoek naar meer leuke uitjes met de VIP-KAART?

KLIK HIER OM HET AANBOD TE BEKIJKEN